Trener Varaždina Samir Toplak Foto: screenshot Arenasport

Toplak: Taktički smo odigrali jako dobru utakmicu, ali nije bilo dosta, a gol smo darivali

| 5.12.2020. u 21:45h | Objavljeno u Sport

Momčad Varaždina pretrpjela je večeras na stadionu u Gradskom vrtu u Osijeku i deveti poraz ovog prvenstva. Bolja od varaždinskog sastava bila je momčad Osijeka rezultatom 1:0, golom Bohara u 59. minuti. Akciju kod gola započeo je Mierez, koji je na sredini terena Varaždina uzeo loptu kapetanu Varaždina Marku Stolniku, koji se odlučio na dribling,a što se pokazalo lošim potezom.

Mierez se nakon što je uzeo loptu varaždinskoj momčadi sjurio po lijevoj strani i u kaznenom prostoru Varaždina odigrao za Bohara, koji je iz blizine, bez većih poteškoća, pogodio mrežu nemoćnog golmana Horkaša. Osijek se trebao dobro pomučiti da dođe do pobjede u večerašnjem nadmetanju 14. kola HT Prve lige, što je slaba utjeha za Varaždin.

- Taktički jako dobro pripremljena i odrađena utakmica. Smanjili smo im sve međuprostore, smanjili im centaršuteve, limitirali jednu jako, jako dobru ekipu na dvije šanse i jednostavno sami smo si zabili gol. Darivali smo ih i sami si postigli gol. Prema naprijed smo puno radili da budemo još opasniji prema naprijed, međutim to su takve krive ideje, toliko pogrešnih dodavanja bez pritiska protivnika i moramo još više raditi da isplivamo iz takvih situacija. Moramo biti hrabriji moramo doći ovdje i još više odraditi, ali u taktičkom smislu odigrali smo jako dobru utakmicu, defenzivno dobro, ali nije bilo dosta - komentirao je susret u Osijeku trener Varaždina Samir Toplak.