Trener Varaždina Samir Toplak Foto: Krešimir Đurić

Toplak: Šibenik je sve svoje zabio, a mi ne možemo ni s pola metra na prazan gol

| 7.11.2020. u 19:40h | Objavljeno u Sport

- Čestitam Šibeniku na zasluženoj pobjedi, tu nema dileme, oni su sve svoje zabili, a mi jednostavno ne možemo zabiti ni s pola metra i to na prazan gol. Puno prometa, mala zarada nakon svega - rekao je uvodno u izjavi nakon poraza svoje momčadi od Šibenika u današnjem susretu 11. kola HT Prve lige trener momčadi Varaždina Samir Toplak.

- U prvom smo dijelu bili i malo sterilni, malo je taj pritisak u glavama bio veliki, a drugo poluvrijeme kada smo vidjeli da je sve već otišlo k vragu onda smo otpustili kočnice. Puno smo toga napravili, puno smo toga izigrali, ne znam da li smo 10 ili 12 probili stranu i sami došli u šest metara u situaciju za centaršut ali ne pogodimo igrača. Puno je stvari koje nam se okreću. Nesreća je ali nesreća ne može biti zauvijek. Treba raditi treba posložiti u glavi, vratiti vjeru u sebe i takve šanse moramo zabijati. Šibeniku čestitam, bili su puni samopouzdanja, kod svakog udarca vidiš da je to nivo više i da su ih ove pobjede digle - rekao je Toplak.

Svoje viđenje utakmice iznio je i trener Šibenika Krunoslav Rendulić.

- Čestitam svojim igračima na stvarno dobroj igri, nije ništa novo kada kažem da u kontinuitetu igramo dobro. Prvo smo poluvrijeme sjajno otvorili s odličnim golom Jurića, poslije smo to vodstvo podebljali. U prvom smo poluvremenu imali dosta sreće jer je Varaždin imao prilike ali ih nije iskoristio, na njihovu žalost a na našu radost. Postigli smo i treći gol, pobijedili i idemo dalje - rekao je Rendulić.

-