Današnjom utakmicom u Zagrebu Varaždin je prekinuo crni niz od šest prvenstvenih poraza Foto: Krešimir Đurić

Toplak: Dvojako raspoloženje, s jedne strane sam zadovoljan, a s druge totalno žalostan

| 20.11.2020. u 20:40h | Objavljeno u Sport

Iako su dva puta vodili i imali veliku priliku za povećanje vodstva na 3:1 u 81. minuti, čime bi vjerojatno riješili pitanje pobjednika, nogometaši Varaždina su osvojili bod u večerašnjem susretu 12. kola HT Prve lige na stadionu u Kranjčevićevoj u Zagrebu, odigravši s Lokomotivom 2:2.

- Polovično sam zadovoljan rezultatom. Zadovoljan sam jer smo ovom utakmicom prekinuli crni niz, ali ne mogu biti zadovoljan nakon što smo dva puta vodili i imali kod 2:1 zicer za pobjedu i u tom smo trenutku trebali prelomiti utakmicu. Rekao sam da se ne može očekivati da ćemo stvarati pet - šest šansi i da onda očekujemo pobjedu. mi takve prilike trebamo riješiti, a na kraju nismo izdržali. Lokomotiva je pod kraj susreta krenula va bank, u igru su uveli sve skakače i naša je obrana propustila. Dvojako raspoloženje, s jedne strane zadovoljan, a s druge sam totalno tužan i žalostan - bio je prvi komentar trenera Varaždina Samira Toplaka nakon večerašnjeg susreta s Lokomotivom, u kojem su strijelci za Varaždin bili Delić i golman Hendija, koji je postigao auto gol, nakon kornera Urate.

Varaždin u ponedjeljak očekuje odgođena utakmica 10. kola Prve lige s Goricom u Velikoj Gorici, no s obzirom na to da zbog najnovijih epidemioloških mjera varaždinska momčad ne smije trenirati na svom stadionu i na području Varaždinske županije tek će se vidjeti hoće li se igrati utakmica u ponedjeljak, kao i susret s istrom 1961 naredne subote na Gradskom stadionu u Varaždinu, s obzirom na to da su mjere na snazi do 4. prosinca.

Opširnije o nogometu, prvoligašu Varaždinu, Trećoj HNL Sjever i ostalim sportskim aktualnostima čitajte u tiskanom izdanju Varaždinskih vijesti.....

-