Trener Varaždina Samir Toplak ističe da je rezultat u večerašnjem susretu s Istrom 1961 realan Foto: Krešimir Đurić

Toplak: Činjenica je da sam talac nekih igrača i to moramo u korjenu sasjeći

| 28.11.2020. u 17:54h | Objavljeno u Sport

- Rezultat je realan gledajući prvo poluvrijeme gdje smo se malo pokakali, onda smo se malo presložili i počeli igrati. Oni su bili bolji prvo, mi drugo poluvrijeme i rezultat je realan.Činjenica je da sam talac nekih igrača i to moramo u korijenu sasjeći - komentirao je po završetku večerašnjeg susreta na Gradskom stadionu u Varaždinu trener momčadi Varaždina Samir Toplak, nakon što je njegova momčad osvojila bod u susretu 13. kola HT Prve lige odigravši sa sastavom Istre 1961 1:1, pri čemu su izjednačujući gol primili u posljednjim sekundama iz kaznenog udarca.

Varaždin je došao u vodstvo golom Obregona u 51. minuti, a Istra je izjednačila golom Šime Gržana s bijele točke u 7. minuti sudačke nadoknade vremena. Kaznenom udarcu prethodio je u 93. minuti ubačaj Bogojevića u kazneni prostor Varaždina,gdje je Benko, u namjeri da raščisti situaciju, loptu odbio glavom, koja mu je u padu pala na ruku.

Cijela klupa gostiju je skočila i tražila kazneni udarac. Igra je još malo potrajala, a nakon prvog prekida slijedi je provjera na VAR-u, nakon koje je sudac Igor Pajač iz Zeline pokazao na bijelu točku za goste. Prije toga, u 90. minuti nakon ukradene lopte i akcije Varaždina Posavec je iz dobre situacije pogodio gredu gola gostiju. Bila je to prilika za drugi gol Varaždina kojim bi se, vjerojatno, riješilo pitanje pobjednika.

- Neću uopće komentirati tu priliku. Idemo dalje trenirati, bod smo osvojili i to je to- kratko je rekao Toplak.

Želite li detaljnije reći o čemu je riječ kada ste rekli da ste talac nekih igrača?, bilo je novinarsko pitanje treneru Varaždina.

- Neću. Previše se puta neke stvari događaju i moramo to sasjeći. Ne želim biti talac nekih igrača - kratko je odgovorio Toplak.