Trener Varaždina Samir Toplak Foto: screenshot HNTV

Toplak: Lokomotiva nas je razvalila, a na kraju najbolje što imamo je rezultat

| 1.7.2020. u 11:29h | Objavljeno u Sport

Momčad Lokomotive sinoć je u utakmici 32. kola HT Prve lige na stadionu u Kranjčevićevoj ulici u Zagrebu pobijedila sastav Varaždina 2:0, golovima Tucija i Jakića i tako prekinula niz varaždinskog sastava, koji je na ovo gostovanje došao sa četiri utakmice bez poraza.

Totalno promašena utakmica, energetski ispod svakog nivoa, rješenja nikakva. Lokomotiva nas je razvalila, a na kraju najbolje što imamo je rezultat, samo 2:0. Nismo imali ni jednog igrača koji bi povukao da nešto može napraviti, svih 16 igrača je bilo ispod nivoa, očito su nas dosadašnje utakmice potrošile, a Lokomotiva leti.Tako dobra ekipa, igraju se nogometa, opasni su, imaju dubinu, brzinu, momentalno najbolja ekipa hrvatske nogometne lige. Izdominirali su maksimalno - rekao je trener Varaždina Samir Toplak u izjavi za HNTV nakon sinoćnjeg poraza od Lokomotive na stadionu u Kranjčevićevoj ulici.

Ovaj poraz nije imao posljedice na položaj Varaždina na tablici jer je Istra 1961 jučer izgubila u Koprivnici od Slaven Belupa 3:0, tako da je pulski sastav ostao na 9. mjestu, sa četiri boda manje od osmoplasiranih Varaždinaca. U 33. kolu Varaždin će u subotu na Gradskom stadionu od 21 sat i 5 minuta ugostiti Slaven Belupo.