Tko je "Hulk" iz Sračinca koji čuva Cristiana Ronalda u Azijskoj ligi prvaka?

vv | 6.10.2023. u 08:09h | Objavljeno u Sport

Cristiano Ronaldo je ovog ljeta napravio transfer u Al Nassr, klub iz Saudijske Arabije, nakon što su njegovi "prohtjevi" za europske klubove bili previsoki.

Dodatkom Ronalda, Al Nassr ima velike ciljeve, osim osvajanja naslova u Saudijskoj Arabiji, nadaju se i naslovu u azijskoj Ligi prvaka, a na prošlom ogledu Cristiano Ronaldo je imao prilike igrati i protiv jednog domaćeg igrača.

Ovog ljeta kada je Ronaldo napravio svoj transfer u Saudijsku Arabiju, Ivan Novoselec (28), rodom iz Sračinca, je također prešao iz redova slovenskog Kopra u Istiklol u Tađikistanu.

Upravo je u prošlom 2. kolu u azijskoj Ligi prvaka došlo do susreta u između Al Nssra i Istiklola u kojem su snage odmjerili Ronaldo i Novoselec koji svojom građom sigurno pokazuje da fizička sprema za njega nikada nije problem. Utakmica je završila sa 3:1 u korist Al Nassra na domaćem terenu, a Ronaldo je zabio jedan gol, dok je Novoselec odigrao svih 90 minuta za svoj klub.

Novoselec je svoju nogometnu karijeru počeo u NK Varaždinu, a bio je još igrač Zavrča, Lokomotive, Lučka, Međimurja, Varteksa, Sračinca i Kopra.

Kako je njegov ogled protiv nekada najboljeg nogometaša svijeta izgledao pogledajte u videu.

Video sadržaj