TK VARTEKS OPET U PREMIJER LIGI Saša Hiršzon: Drago mi je da smo rezultat ostvarili s domaćim igračima

| 25.6.2024. u 09:59h | Objavljeno u Sport

Seniorska momčad Tenis kluba Varteks se nakon pet godina vratila u najelitniji rang hrvatskog klupskog natjecanja - Premijer ligu. TK Varteks, koji je 1996. godine, vlastitim snagama Hiršzonom, Krajanom, Manolom, Čubrom, Gregurinčićem, Troppom te nekim pojačanjima iz drugih klubova osvojio klupsko prvenstvo Hrvatske ove je sezone, u godini kada klub slavi 90 godina postojanja, s vlastitim kadrom izborio povratak u elitu.

U oba uspjeha varaždinskog kluba sudjelovao je Saša Hiršzon, 1996. godine kao igrač, a sada kao direktor kluba i kapetan momčadi.

- Ovo je bilo puno teže i stresnije jer nisam mogao aktivno sudjelovati, a nije ni bilo lako spojiti ekipu. Nema sumnje da nam ovaj rezultat puno znači, a uopće nismo računali da bi ove godine mogli ostvariti plasman u viši rang. Malo smo se pojačali ove godine, došli su nam Teodor Zlatar, Slovenac Žan Friš, Tomislav Ternar i Adriano Genda,dok su sve ostalo bili domaći igrači. Hrvoje Plukavec i Stjepan Ivanek praktički su iznijeli sezonu, Simon Majcen nam je s klupe donio neke važne bodove, Nikola Prpić je uvijek bio uz ekipu, a mečeve je igrao i naš još uvijek junior Karlo Cindrić. U posljednjem kolu doigravanja u parovima nam je pomogao Igor Likić. S domaćim smo snagama iznIJeli smo sezonu, pobijedili u doigravanju i vratili se u najelitniji rang - s ponosom naglašava Hiršzon.

Opširnije čitajte u tiskanom izdanju Varaždinskih vijesti....