Tihomir Šoštarić bit će danas glavna prijetnja po gol Mladosti u Ždralovima Foto: Dražen Novosel

Tihomir Šoštarić: Spremno idemo po pobjedu u Ždralove

| 3.6.2018. u 08:37h | Objavljeno u Sport

Pred nogometašima Varteksa danas je posljednji susret sezone u 3. HNL Istok. U sklopu 30. kola odlaze u Ždralove gdje će odmjeriti snage s momčadi Mladosti. Utakmica sa Slavijom dala je ekipi pozitivan naboj pred posljednju utakmicu sezone.

- Atmosfera je odlična, visoka pobjeda u prošlom kolu dala nam je vjetar u leđa. Svi smo puni optimizma i energije te spremno idemo na pobjedu. Svaka utakmica je teška i za svaku se treba pripremiti jednako dobro - rekao je napadač Varteksa Tihomir Šoštarić.

Tihomir je na utakmici sa Slavijom upisao hat-trick, a već nekoliko puta ove polusezone i bio čovjek odluke za Varteks, stoga se i u ovoj utakmici od njega puno očekuje.

- Uvijek dajem sve od sebe i mislim da su to svi prepoznali. Nadam se dobroj igri sa svoje strane, samim time bit ću zasigurno od pomoći cijeloj ekipi - skroman je Tihomir.

Da bi Varteks osigurao ostanak u ligi, potrebna mu je pobjeda u daašnjem, zadnjem kolu, ali trebaju se poklopiti stvari i na ostalim terenima, no uz glasnu podršku vjernih navijača, Bumbari su već nekoliko puta dokazali da itekako mogu parirati jačim momčadima, iako će igrati bez stožernog igrača u obrani, Ivana Novoseleca, koji je zaradio crveni karton u utakmici sa Slavijom.

- Računam na glasnu podršku naših White Stonesa i nadam se najboljem. Na nama je samo da uzmemo tri boda, a za ostalo će nam se možda i osmjehnuti sreća - zaključio je Tihomir Šoštarić pred današnji susret koji će u Ždralovima početi u 17:30 sati.