Karlo Težak i Dominik Perković nadaju se pobjedi u sutrašnjem nadmetanju s Lokomotivom Foto: Dražen Novosel

Težak: Lokomotiva je opasna, ali igramo kod kuće i nadam se prvoj domaćoj pobjedi

| 16.8.2019. u 10:06h | Objavljeno u Sport

- Igrat ćemo protiv ekipe koja je zadnjih par sezona konstantno u samom vrhu Prve hrvatske lige, a prošle su sezone do zadnje trećine prvenstva bili kandidati za izlazak na europsku scenu. Ovu sezonu nisu dobro otvorili, imali su tri poraza i nisu postigli gol, ali u tim utakmicama odigrali su dobro i zaslužili su osvojiti bodve te postići gol. U posljednjem su kolu pobijedili Istru 1961 i tom su utakmicom sigurno dobili na samopouzdanju. S druge stranre i mi više psihološki ne osjećamo teret da nemamo bod. Posljednja nas je utakmica psihološki osokolila i podigla, osvojili smo bod i odigrali jako dobro. Kroz tjedan sam vidio da ekipa odlićno radi i uvjerenja sam da smo sutra u stranju doći do pobjede. Dat ćemo sve od sebe i u ovom s o trenutku u puno boljem stanju nego na samom početku sezone, prije susreta s Rijekom i Hajdukom - naglasio je na današnjem redovitom susretu s novinarima trener momčai Varaždina Borimir Perković uoči sutrašnjeg prvenstvenog susreta 5. kola HT Prve lige s Lokomotivom, koji će na Gradskom stadionu u Varaždinu početi u 19 sati.

Prva nastupa u sutrašnjem susretu imat će Nikola Tkalčić i Vladan Adžić,upitni su Dario Jertec i Dominik Glavina,a izvjesno je da u momčadi neće, zbog tri žuta kartona, biti Matej Senić, kao i  Karlo Sambolec koji je u utakmici protiv Intera dobio crveni karton te ozlijeđeni Roca i Brlečić.

- Šteta što u Zaprešiću nismo osvojili sva tri boda, jer smo ih zaslužili, ali maknuli smo se s nule. Lokomotiva je dosta dobre ekipe postigli su 4 gola protiv Istre, ali igramo kod kuće i nadam se prvoj domaćoj pobjedi. Lokomotiva je opasna kao ekipa, dosta su brzi u izlasku i to im je najveća snaga - naglasio je igrač sredine terena varaždinske momčadi Karlo Težak, strijelac jednog od dva gola na posljednjem susretu u Zaprešiću.