Testirajte svoju izdržljivost: 15. Memorijalna utrka u spomen poginulih pripadnika 104. brigade ZNG

vv | 20.9.2023. u 10:47h | Objavljeno u Sport

Ispred nas je 15. Memorijalna utrka u čast naših hrabrih junaka, pripadnika 104. brigade ZNG. Ovaj sportski događaj održat će se u nedjelju, 1. listopada 2023. godine, s početkom u 9:30 sati, na asfaltiranoj kružnoj stazi dugačkoj 10,5 kilometara. Ako ste nedavno sudjelovali u varaždinskom polumaratonu, sada je pravo vrijeme da testirate svoju izdržljivost i brzinu na 10,5 km.

Organizirana od strane DŠR - Poljana Biškupečka i udruge 104. brigade ZNG, ova utrka ima podršku i od straneglavnih pokrovitelja: Grada Varaždina i Varaždinske županije.

Staza prolazi kroz predivne predjele Poljane Biškupečke, Jalkovca, Biškupca, pa sve do Varaždina i natrag. Ako ste ljubitelj prirode i trčanja, ovo je prilika koju ne želite propustiti. Također, važno za znati, na svakih 3-4 kilometra, imat ćete priliku osvježiti se na okrepnim stanicama.

Sve kategorije su dobrodošle, bez obzira jeste li juniori, juniorke, mlađi ili stariji seniori, odnosno seniorke, veterani ili veteranke - ima mjesta za sve. Nagrade čekaju prvih troje u apsolutnoj konkurenciji, dok će svi sudionici dobiti pamučne majice s logom utrke. Uz sve to, sudjelovanje ovoj utrci apsolutno je besplatno, odnosno nema startnine!

Za natjecatelje je osigurana policijska i medicinska pratnja kako bi njihova sigurnost bila apsolutno zajamčena. Ovo je prilika da se pridružite zajednici trkača, izazovete sebe i uživate u danu posvećenom sportu i sjećanju na naše heroje.

Prijave su otvorene od 8:00 sati u Sportskom centru Poljana Biškupečka. Nakon utrke, pripremite se za dobar zalogaj, živu glazbu i proglašenje pobjednika.

Pridružite se i učinite ovu Memorijalnu utrku još posebnijom. Sve ostale informacije možete dobiti na broj 099/859-2345.