TENISKI SPEKTAKL Sliceer Open 2020 ovog vikenda u Varaždinu! Foto: Ilustracija/Pixabay

TENISKI SPEKTAKL Sliceer Open 2020 ovog vikenda u Varaždinu!

VV | 19.8.2020. u 18:00h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Teniski turnir Sliceer Open 2020 održat će se ovog vikenda na terenima TK Varaždin 1181 (ex. Igrec) gdje će 80-ak tenisačica i tenisača odmjeriti svoje vještine u različitim jakosnim skupinama.

Riječ je o teniskom turniru namijenjenom rekreativnim tenisačima i tenisačicama, a koji će imati priliku osvojiti vrijedne novčane nagrade, te odlične nagrade sponzora. Turnir će se održati na teniskim terenima TK Varaždin 1181 gdje će kroz dvodnevni program biti održano 40-ak mečeva u pet kategorija, odnosno tri u skupini muškaraca i dvije u skupini žena.

Osim teniskog programa, posjetitelji će moći uključiti se u zabavnu nagradnu igru u kojoj će moći osvojiti također vrijedne nagrade Tecnifibre sponzora. Osim toga, bit će prilike zagrist odličan Ftruc burger, hotdog ili krumpiriće i naravno sve to uz pokoje hladno pivo ili sok.

Organizatori najavljuju kako će sve biti u skladu s epidemiološkim mjerama, pa se tako mole svi posjetitelji da obavezno drže razmak od minimalno jednog metra te da se drže ostalih higijenskih mjera poput higijene ruku na ulazu u objekt, gdje će biti osigurano dezinfekcijsko sredstvo.
Sam turnir ove godine ulazi u drugo izdanje, pa su tako igraču putem Sliceer aplikacije imali mogućnost prijave na turnir koja se pokazala iznimno efikasnom s obzirom na to da se u jednom danu popunio gotovo cijeli ždrijeb. Pregled mečeva bit će dostupan u realnom vremenu svima koji imaju profil na Sliceeru, a organizatori ističu da je ostalo još svega nekoliko mjesta za prijavu u prvu mušku kategoriju i prvu žensku. Ostale kategorije su popunjene s listom čekanja u slučaju ako se netko odjavi.

Cijeli program počinje u subotu u 8 sati i traje do večernjih sati gdje će nakon mečeva biti prilike za opuštanje uz dobru glazbu koju će puštati DJ Simon. Nedjeljni program rezerviran je za polufinalne i finalne mečeve, pa će tako u prvoj kategoriji muškaraca i žena, ove mečeve suditi profesionalni suci nacionalne razine Borna Kolarek i Leon Gotić.

Označeno u