Teklić: Hajduk nije samo Livaja, imaju još devet igrača koji igraju fantastično i na kraju krajeva nose dres Hajduka Foto: Dražen Novosel

Teklić: Hajduk nije samo Livaja, imaju još devet igrača koji igraju fantastično i na kraju krajeva nose dres Hajduka

| 29.7.2022. u 18:40h | Objavljeno u Sport

Za dva igrača Varaždina subotnji susret s Hajdukom bit će poseban jer su obojica do ove sezone bili igrači Hajduka na posudbi u Varaždinu, a nedavno su raskinuli ugovore sa splitskim klubom i potpisali za varaždinskog prvoligaša.

Jedan od te dvojice je Tonio Teklić, kojemu je Hajduk bio treći klub u karijeri.

- Sigurno je da će biti malo čudno u subotu, ali nije mi prvi put da ću igrati protiv Hajduka. Igrao sam za Varaždin protiv Hajduka na Poljudu, kada smo pobijedili 3:2, a igrao sam i u prijateljskoj utakmici na zimskim pripremama. Svi željno iščekujemo tu utakmicu, spremni smo i jedva čekamo da istrčimo na teren. Koliko vidim ulaznice se jako dobro prodaju, znači imat ćemo podršku s tribina i nadam se da ćemo usrećiti svoje navijače - rekao je uvodno Tonio Teklić.

- Od prvog dana od kada sam došao u Varaždin osjećam se fantastično i spreman sam pokazati ono što znam, a što mi se u Hajduku nije moglo pružiti. Sada sam u Varaždinu, sretan sam i zadovoljan, a ekipa me vrhunski prihvatila - rekao je Teklić.

Nakon domaćeg poraza od Slaven Belupa, uslijedila je gostujuća pobjeda u Puli, gdje je Teklić odigrao loptu za Posavca, nakon čega je dosuđen kazneni udarac.

- Malo smo lošije ušli u sezonu i nakon utakmice sa Slaven Belupom svi smo bili svjesni što smo napravili. U drugu smo utakmicu odlično ušli i na kraju zasluženo pobijedili u susretu u kojem smo imali dosta prilika. Zadovoljni i sretni ušli smo u tjedan priprema za nadmetanje s Hajdukom - naglasio je Teklić.

U vrlo kratkom vremenu postao je ljubimac varaždinske publike.

- Drago mi je radi toga da su navijači prepoznali moj trud i rad jer cijelu godinu radim za svoju priliku i navijačima zahvaljujem na tome što me bodre i nadam se da ću nastaviti s dobrim igrama te da ćemo ih u subotu usrećiti - rekao je Teklić.

Upitan na koga još, osim Livaje, treba obratiti pozornost, Teklić je odgovorio:

- Osim Livaje Hajduk ima još devet igrača koji igraju fantastično i na kraju krajeva nose dres Hajduka. Neće biti dobro ako ćemo se samo fokusirati na jednog ili dva igrača jer u polju je 10 igrača i moramo biti spremni na sve njih. Trener Kovačević će nas dobro pripremiti i mislim da neće biti problema - zaključio je Tonio Teklić.