Tanja Mravlinčić, Mario Slivar, nogometašice i kuglači najbolji u lepoglavskom sportu Foto: lepoglava.net

Tanja Mravlinčić, Mario Slivar, nogometašice i kuglači najbolji u lepoglavskom sportu

| 10.2.2017. u 09:35h | Objavljeno u Sport

Najboljom sportašicom Lepoglave za 2016. godinu proglašena je Tanja Mravlinčić, članica Sportsko penjačkog kluba "Direkt", najbolji sportaš je Mario Slivar iz Karate kluba Lepoglava, najbolja ženska ekipa je Ženski nogometni klub Lepoglava, a najbolji muški sportski kolektiv je Kuglački klub Lepoglava.

Svečanost proglašenja najbolji u lepoglavskom sportu za 2016. godinu održana je jučer, u organizaciji Zajednice sportskih udruga grada Lepoglave.

Perspektivnim sportašicama proglašene su Marija Pašalić, Emina Posnjak i Larisa Bajsić iz Ženskog nogometnog kluba Lepoglava. Perspektivnom mladom ženskom sportskom ekipom proglašena je kadetska ekipa Ženskog odbojkaškog kluba Lepoglava, a pionirska ekipa Nogometnog kluba Lepoglava proglašena perspektivnom muškom sportskom ekipom.

Perspektivnim mladim sportašima grada Lepoglave u 2016. proglašeni su Jan Kuća i Patrik Vučković iz Karate kluba Lepoglave te Marko Veseljak, Antonio Šprem i Valentin Mravlinčić iz Sportsko penjačkog kluba Direkt.

Najuspješniji sportaš veteran grada Lepoglave u 2016. godini je Robert Huten iz Nogometnog kluba Lepoglava, dok je najbolji trener Siniša Matuza iz Ženskog nogometnog kluba Lepoglava.

Josip Lončarek iz Udruge za sport i rekreaciju "Sport za sve" iz Višnjice proglašen je zaslužnim sportskim djelatnikom u 2016. Priznanje za poseban doprinos sportu grada Lepoglave i sportske zasluge posthumno je pripalo treneru Adolfu Peršaku iz Kuglačkog kluba Lepoglava.