Članice GK Vindija na višebojskom PH u Zagrebi Foto: gk vindija

Tamara Artić prvakinja Hrvatske, Lara Domislović brončana

| 5.5.2017. u 09:00h | Objavljeno u Sport

Na 26. višebojskom prvenstvu Hrvatske za A program na kojem je nastupilo 40 ponajboljih hrvatskih ritmičarki, varaždinsku su Vindiju predstavljale dvije ritmičarke. U najbrojnijoj juniorskoj konkurenciji, među 17 ritmičarki iz 8 klubova, iako najmlađa Tamara Artiić je zahvaljujući svojem ponajboljem nastupu u ovoj godini osvojila 1. mjesto te dokazala da dosadašnji rezultati nisu bili slučajni.

U kategoriji kadetkinja nastupala je, također prvi puta, Lara Domislović te je unatoč pauzi od 4 mjeseca zbog povrede u prošloj godini uspijela osvojiti 3. mjesto. U pratnji natjecateljkama na ovom natjecanju bile su seniorke Vindije, Elena Milenković, Mia Vidaković i Rea Strnad koje su odlično pripremile i podržale svoje kolegice, te najavile povratak u dvoranu i na natjecanja u drugom dijelu godine.

U Zagrebu je održano 1. kolo Kupa Hrvatske - Regija Sjever, kvalifikacijsko natjecanje za završnicu Kupa Hrvatske na kojem su nastupale članice Vindije koje se natječu u B programu. U kategoriji juniorki Kaja Bobek osvojila je 2. mjesto, a Leona Pretković 4. mjesto. Kod kadetkinja Elena Košćak osvojila je 1. mjesto, a Sara Crnčec 2. mjesto; u kategoriji Mini Paulina Tomašković uvjerljivo je osvojila 1. mjesto.