Tamara Artić: Gimnastika je nešto najljepše što se moglo dogoditi u mom životu

| 29.11.2021. u 18:10h | Objavljeno u Sport

U organizaciji KREG Galatea, u Vrsaru je održano 30. Ekipno, višebojsko i pojedinačno Prvenstvo Hrvatske u A programu ritmičke gimnastike. Članica GK Vindija Tamara Artić (17) u seniorskoj kategoriji osvojila je zlato u višeboju, a u pojedinačnom dijelu natjecanja zlato u vježbama s obručem i loptom, srebro s čunjevima i broncu s trakom.
Htjela naslov

- Ovaj mi naslov jako puno znači jer sam se dobro pripremala, kvalitetno radila na treninzima i htjela sam uzeti naslov prvakinje Hrvatske. Naime, na prošlogodišnjem državnom prvenstvu, koje je bilo u Varaždinu, bila sam druga u višeboju i sada sam se htjela uzdići i napredovati, a mislim da sam u tome uspjela. Pred natjecanja osjećala sam da bih opet mogla postati državna prvakinja i zbog toga sam jako sretna - rekla je Artić, kojoj je ovo druga seniorska godina u ritmičkoj gimnastici.

- Uoči nastupa u glavi sam imala samo jednu misao. Znala sam ako svoju vježbu napravim onako kako sam trenirala da bih opet mogla postati najbolja u državi i u podsvijesti je postojala želja za osvajanje zlata. Svi rekviziti su mi dragi, ali najdraži od svih mi je trenutno obruč, za kojeg sam dobila najveću ocjenu od svih rekvizita - naglasila je Artić govoreći o nedavnom državnom prvenstvu.

Opširnije čitajte u tiskanom izdanju Varaždinskih vijesti.....