Na svjetskog juniorskog prvaka u streličarstvu ponosni i u njegovoj školi Arboretum Opeka

| 5.10.2016. u 12:03h | Objavljeno u Sport

Danas je u prostorijama Srednje škole  „Arboretum Opeka“  upriličen prijem za Alena Remara učenika 3 K,  koji je na Svjetskom prvenstvu u sreličarstvu, održanom u Dublinu, postao svjetski juniorski prvak  u disciplini  FIELD .

- Remar je učenik 3. razreda naše škole i svi smo ponosni na njega i njegov uspjeh - izjavila je njegova razrednica i čestitala mu na svjetskom zlatu.

Ravnateljica škole u svom  je govoru iskazala veliku sreću i zadovoljstvo osvojenim zlatom , zaželjela  je Remaru ostvarenje  velike želje – sudjelovanje na slijedećim olimpijskim igrama u Tokiu te mu predala knjigu kao poklon za ostvarene rezultate.

Načelnik Općine Marijan Kostanjevac čestitao je Alenu na  postignutom uspjehu zaželjevši mu još puno natjecanja i medalja naglasivši kako je  njegova zlatna  medalja  još veći  uspjeh  upravo iz  razloga što streličarstvo danas nažalost nije u top kategoriji  sportova.

Načelnik je čestitajući Alenu u ime žitelja Općine Vinica  naglasio kako je i u ovom slučaju dokazano da mali ljudi čine velike stvari  te mu pritom uručio skromni poklon.

Nakon toga upriličena je kratka prezentacija sr  koju je komentirao sam Alen, a nakon toga iznenađenje u obliku slavljeničke torte  pripremili su mu njegovi prijatelji i prijateljice iz razreda.