Sutra ekshibicija u dvorani na Dravi: NK Varteks – Futsal Dinamo!

| 2.1.2016. u 11:54h | Objavljeno u Sport

Sutra, u nedjelju, 3. siječnja, na dan polufinala 36. Zimskog prvenstva Varaždina u malom nogometu „Pan kup Varaždin“, odigrat će se i specijalna ekshibicijska utakmica NK Varteks – Futsal Dinamo!

Prvo je to gostovanje Futsal Dinama u Varaždinu. Bit će to sraz dviju vrlo atraktivnih momčadi; Futsal Dinamo je aktualni pobjednik Kupa Hrvatske i trećeplasirani sastav Prve hrvatske malonogometne lige, u čijim redovima se mogu očekivati i imena poput Šokote, Šimića itd., s druge pak strane NK Varteks će – prema najavama – pojačati i nekoliko poznatih imena VŽ-nogometa, poput Josipa Brezovca (prvotimac u AC Spezia, ITA), Darija Melnjaka (Lokeren, BEL), Josipa Golubara (Zavrč, SLO), Gorana Mujanovića, Nevena Vukmana...

Utakmica Varteks – Futsal Dinamo igrat će se po modificiranim futsal pravilima (sa skraćenim vremenom trajanja – 2 x 15 minuta efektivne igre), a odigrat će se između treće i četvrte utakmice polufinalnog programa, s početkom oko 17:45 sati. Za utakmicu nema posebnih ulaznica, već ju je moguće pratiti po redovnoj cijeni dnevne ulaznice za Pan kup Varaždin, po 20 kuna.