Sutra će se održati 27. Joma Varaždinski polumaraton - start na Kapucinskom trgu Foto: Krešimir Đurić

Sutra će se održati 27. Joma Varaždinski polumaraton - start na Kapucinskom trgu

| 18.9.2021. u 18:21h | Objavljeno u Sport

Varaždinska polumaratonska tradicija se nastavlja. Uz aktualne epidemiološke preporuke zbog koronavirusa i sigurnosti svih sudionika, sutra, u nedjelju, 19. rujna, održat će se 27. Joma Varaždinski polumaraton u organizaciji Trkačkog kluba Marathon 95.

Početak utrka je na Kapucinskom trgu, a staza velikim dijelom prolazi kroz najuži centar baroknog grada. Program 27. Varaždinskog polumaratona u nedjelju, 19. rujna, počinje u 8:30 sati podizanjem startnih brojeva.

Start utrka djece je u 9:30 sati, a start polumaratona, utrke građana i juniora te utrke vatrogasaca na 5 kilometara u 10.30 sati.

Glavni pokrovitelj utrke je Grad Varaždin, a uključeni su i Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina, PU varaždinska i Varaždinska županija. Za vrijeme održavanja utrke bit će zatvorene pojedine ulice u Varaždinu, a promet će regulirati prometna policija i prometna jedinica mladeži.

Organizatori mole sugrađane da uvaže privremenu prometnu regulaciju za vrijeme održavanja ovog međunarodnog sportskog događaja. U navedeno vrijeme bit će onemogućen ulaz svih motornih vozila iz pristupnih ulica na spomenute, a promet svim navedenim ulicama bit će reguliran od strane prometne policije.

Iz Trkačkog kluba Marathon 95 zahvaljuju sugrađanima na razumijevanju i strpljenju. Više informacija o 27. Joma Varaždinskom polumaratonu i prijavu možete pronaći na internetskoj stranici: http://varazdinski-polumaraton.com/.