Ekipa STK Varaždina na treningu u Rijeci

Superligašice igračice STK Varaždina treniraju u Rijeci kod muškog prvoligaša STŠK Srdoči

| 12.1.2021. u 12:39h | Objavljeno u Sport

Nakon stanke uzrokovane pandemijom korona virusa i nepotpuno odigranog prvog dijela sezone prva ženska ekipa STK Varaždina krenula je u novoj godini s treninzima.

Nakon tjedan dana treninga u Varaždinu igračice STK Varaždina preselile su u Rijeku, gdje bruse formu za nastavak prvenstva koje starta početkom ožujka.

Trenira se dva puta dnevno kod domaćina STŠK Srdočija iz Rijeke. Kao i proteklih sezona stolnotenisačice STK Varaždina imaju visoke ciljeve u Superligi. Očekuje se plasman u gornji dom najboljih stolnoteniskih klubova u Hrvatskoj.

Na petodnevnim pripremama u Rijeci su najbolja varaždinska stolnotenisačica i prvi reket STK Varaždina Petra Petek, ove sezone odlična Karla Franović i mlade snage kluba koje nastupaju u Superligi Janja Matijašec i Jelena Vukelić.

To su ujedno i imena na koje će u nastavku Superlige računati trener Saša Suhodolčan i koje će se boriti za poziciju među tri najbolje ekipe u Hrvatskoj. Treninge u Rijeci vode treneri domaćina Mladen Škrapac i trener varaždinskih stolnotenisačica Saša Suhodolčan.

Označeno u