Stolnotenisačica Varaždina Bojana Poljak donijela je treći bod u susretu protiv Pule

Stolnotenisačice Varaždina treće u hrvatskom Kupu za žene

| 23.4.2017. u 14:54h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Stolnotenisačice Varaždina ostvarile su protekli vikend odličan uspjeh osvojivši u Puli 3.mjesto u Hrvatskom kupu za stolnotenisačice.
Jučer su u polufinalu, nakon odigranih svih pet mečeva i propuštenog vodstva od 2-1 izgubile od ekipa Bjelovara rezultatom 3-2. Nakon toga poraza ipak su uspjele u meču za brončanu medalju "skupiti glave"i protiv domaćina Stk Pula pobjediti rezultatom 3-1.

Petra Petek u tome meču bila je sjajna i ostvarila je dvije pojedinačne pobjede protiv Dine Pervan i Ljiljane Janković i to u oba dva meča rezultatom 3-1. Mihaela Brodar u neizvjesnom meču prepunom preokreta izgubila je od Josipe Zajec rezultatom 3-2, dok je treći bod za varaždinke donijela odlučnom i borbenom igrom Bojana Poljak svladavši domaću Ljiljanu Janković rezultatom 3-1.

Još jedan hvalevrijedan rezultat za stolnotenisačice Varaždina, koje su osvojile odlično treće mjesto u povijesnom, prvom izdanju hrvatskog Kupa za stolnotenisačice.

Do kraja sezone slijedeći tjedan seniorska reprezentativka Petra Petek igrat će jaki međunarodni turnir Zagreb Open, koji će ujedno  biti uvod za završnicu prvenstva Hrvatske, u kojem su Varaždinke osigurale najmanje 3.mjesto i u polufinalu play offa u prvom susretu na domaćem terenu u Varaždinu 10 .svibnja igrat će s drugoplasiranom ekipom Tis iz Zagreba.