Stolnotenisačice Varaždina ostvarile veliku pobjedu u Zagrebu protiv Mladosti.

| 4.12.2016. u 10:23h | Objavljeno u Sport

Uvjerljivim nastupom varaždinske stolnotenisačice pobjedile su ekipu Mladosti u Zagrebu rezultatom 4-1 i ovom pobjedom zavrsile polusezonu na 4. mjestu s omjerom 6 pobjeda i 3 poraza.

U uvodnom meču Dorina Srebrnjak pobjedila je u neizvjesnom meču Mihaelu Brodar rezultatom 3-1. To je ujedno bila i jedina pobjeda zagrebačkih stolnotenisačica. Nakon toga za stol su stale domaća Hana Lončarević i Petra Petek, gdje je Petra ostavila "mrvice" domaćoj igračici i pobjedila 3-0.

U trećem meču snage su odmjerile domaća lovkinja Sara Sušac i Bojana Poljak gdje je varaždinska igračica pokazala da je jedna od najboljih igračica na "lov" u Hrvatskoj i sigurno pobjedila rezultatom 3-0.

U igri para aktualne prvakinje Poljak-Petek pobjedile su par Srebrnjak-Sučac 3-0. Nakon toga u zadnjem meču Dorine Srebrnjak aktualne 1. s hrvatske rang liste za seniorke i Petre Petek, Petra je pokazala da kada je u formi da joj nema premca u Hrvatskoj i u nadahnutoj igri lagano ostvarila pobjedu rezultatom 3-0.

Ovo je bez obzira na trenutacno stanje HSTK Mladosti na tablici velika pobjeda za varaždinski sastav i jos jedna bitna pobjeda prema play offu.
Sada slijedi prvenstvena stanka a povratak na prvoligaške stolove je početkom veljače 2017.godine.