Petra Petek jučer je pobijedila pojedinačno i u parovima Foto: Dražen Novosel

Stolnotenisačice Varaždina nadigrale zagrebačku Mladost

| 16.4.2017. u 11:22h | Objavljeno u Sport

Jučer u Varaždinu odigran prvenstveni meč između stolnotenisačica Varaždina i zagrebačke Mladosti. Pobjedila je ekipa Varaždina rezultatom 4-0. U uvodnom meču između domacće Petre Petek i Dorine Srebrnjak igralo se svih pet setova,ali je na kraju slavila domaca igračica.

Ovom pobjedom Petra je pokazala da se vraća u dobru formu što je za ekipu Varaždina jako bitno uoči Final foura kupa Hrvatske u Puli i  polufinala play offa prvenstva protiv Tisa.  U drugom meču opet je nakon pet setova slavila domaća igračica Mihaela Brodar protiv Klare Bardac i to nakon što je gubila rezultatom 2-0.

Nakon toga napetog meča Bojana Poljak prepustila je samo"mrvice" Miji Šćepanović i sigurno pobjedila rezultatom 3-0. Igra parova opet je ponudila neizvjesnost petog seta ali su se i tu domaće igračice Petek i Poljak bolje snašle za ukupnu pobjedu i slavlje rezultatom 4-0.

I ove godine stolnotenisačice Varaždina u sastavu Petra Petek, Bojana Boljak i Mihaela Brodar osigurale su najmanje treće mjesto u prvenstvu što je na početku sezone bio cilj ekipe.