Stolnotenisačice Varaždina imale su uspješan vikend, u dva meča ostvarile dvije pobjede

Varaždinske vijesti | 13.4.2022. u 15:33h | Objavljeno u Sport

Stolnotenisačice Varaždina imale su uspješan vikend. U dva meča poteklog vikenda u Istri ostvarile su dvije maksimalne pobjede u Vrsari i Puli.

U prvom meču u Vrsaru stolnotenisačice trenera Saše Suhodolčana ostvarile su maksimalne pobjede bez izgubljenog seta.

U prvom meču Karla Franović je pobjedila Brizić rezultatom 3:0. U drugom meču Jelena Vukelić je pobjedila Brajković isto tako maksimalnim rezultatom 3:0. U zadnjem meču Dragana Vignjević je isto tako bila sigurna i pobjedila domaću igračicu Riožu rezultatom 3:0.

Nakon rezultatski uspješnog meča u Vrsaru drugi meč dana odigrale su u Puli, protiv ŽSTK Pule i isto tako ostvarile maksimalnu pobjedu rezultatom 3-0.

ŽSTK Pula je u tom meču tražio spas od ispadanja iz Superlige i pobjedu,ali Varaždinke su dokazale da su u ovom trenutku ipak jača ekipa od domaćina.

U prvom susretu snage su odmjerile domaća igračica Josipa Zajec i Petra Petek u kojem je sigurna bila Petek rezultatom 3:0 i donijela prvu pobjedu svome klubu.

U drugom meču za stol su "stale" Ljiljana Janković i Dragana Vignjević i tu je sigurna bila igračica STK Varaždin pobjedivši rezultatom 3:0.

U zadnjem meču dana trener Suhodolčan dao je priliku mladoj igračici Jeleni Vukelić i ona je trenerovo povjerenje opravdala pobjedivši domaću igračicu Doru Popec rezultatom 3:2 i to nakon što je okrenula rezultat 0:2 u svoju korist i slavlje Varaždinki.

Ovim dvjema pobjedama ekipa STK Varaždina zadržala je visoko drugo mjesto na tablici. Za dva tjedna slijede mečevi protiv STK Bjelovara i STK Požege gdje se očekuju nove pobjede i potvrda 2. mjesta na kraju još jedne uspješne superligaške sezone.