Što u varaždinskom prvoligašu kažu o navodnom odlasku Tonia Teklića na Otok? Foto: arhiva Varaždinske vijesti

Što u varaždinskom prvoligašu kažu o navodnom odlasku Tonia Teklića na Otok?

| 10.6.2023. u 11:13h | Objavljeno u Sport

Nacionalni su mediji sinoć prenijeli informaciju da će momčad Varaždina u novoj sezoni ostati bez igrača sredine terena Tonia Teklića, koji bi odličnu sezonu u dresu varaždinskog kluba mogao naplatiti transferom u škotski Aberdeen.

Škoti su navodno ozbiljno zagrizli za 23-godišnjaka koji je minule sezone upisao 33 nastupa za Varaždin, pri čemu je 19 utakmica odigrao u cijelosti i postigao osam golova te tri puta asistirao.

Aberdeen je završio sezonu na trećem mjestu, s čak 42 boda zaostatka za prvakom Celticom. Međutim, pozicija je to koja Škote vodi u kvalifikacije za Konferencijsku ligu te su u klubu odlučili investirati u pojačanja a jedan od prvih izbora bio je igrač Varaždina, koji ima dvogodišnji ugovor s Varaždinom.

Kontaktirali smo čelne ljude u varaždinskom nogometnom prvoligašu koji su nam rekli da još nije bilo službenih upita niti za jednog igrača njihove momčadi, pa tako ni za Teklića, te da ne mogu komentirati eventualni transfer, s obzirom na to da ni nema službene ponude za njihovog igrača.

Inače, podsjetimo da je jedan grčki klub u zimskoj stanci nudio 2 milijuna eura za Teklića, ali su čelnici Varaždina zahvalili na toj ponudi.

Hoće li Teklić sada doista napustiti redove Varaždina tek treba vidjeti, no ponuda će za "desetku" varaždinske momčadi očito morati biti izdašna....