STK Starr u Termama Sveti Martin organizira U-21 Prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu Foto: Brzi Mediji

STK Starr u Termama Sveti Martin organizira U-21 Prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu

M.N./Varaždinske vijesti | 18.1.2019. u 11:38h | Objavljeno u Sport

Ove nedjelje, Terme Sveti Martin su domaćin U-21 Prvenstvu Hrvatske u stolnom tenisu čiji je organizator hrvatski prvak u stolnom tenisu, varaždinski STK STARR, a održava se u sklopu projekta Regionalnog stolnoteniskog centra Varaždin, uz potporu Life Class Termi Sveti Martin, Međimurske županije, općine Sveti Martin i grada Varaždina.

Čak 50-tero ponajboljih stolnotenisačica i stolnotenisača do 21 godine starosti u pojedinačnoj konkurenciji i u igri parova natjecat će se za državna odličja. Osim toga, uskoro nas očekuje najveći stolnoteniski sportski događaj - Prvenstvo Hrvatske za seniore kojemu će Međimurje također biti domaćin tijekom prvoga vikenda u veljači, a oba se Prvenstva održavaju u sportskoj dvorani Terma Sveti Martin.

Vrijedno je istaknuti kako sportski projekt nastupa mladih sportaša zdužno podupire Europska Stolnoteniska Federacija (ETTU) što je itekako važno obzirom na to da je naša zemlja u najužem izboru za dobivanje domaćinstva U-21 Europskog Prvenstva u stolnom tenisu 2020. godine, kada će Europskom Unijom predsjedati Republika Hrvatska.

Prvenstvo će početi u nedjelju, 20. siječnja, u 10 sati.