Ronald Ređep najavio novu sezonu STK Starra Foto: Martin Novosel

STK Starr s novim pojačanjima iz Kine i Engleske lovi titulu državnih prvaka

| 22.9.2017. u 15:36h | Objavljeno u Sport

Predsjednik STK Starra Ronald Ređep danas je na konferenciji za medije predstavio predstojeće stolnoteniske događaje u organizaciji ovoga stolnoteniskog kluba, uključujući 1. kolo HEP Superlige koje STK Starr igra u ponedjeljak 25. rujna u 19 sati u termama Sveti Martin.

- Okupili smo najjaču ekipu stolnotenisača, predvođenu Englezom Bayleyem ali i Kinezima Tan Ruiwuom i Zeng Jiaom, tako da sam uvjeren da ćemo na natjecanjima bilježiti zapažene rezultate. Ono što je još važno istaknuti jest našu želja da u sport uključimo više djece s invaliditetom i da se angažiramo na takvim projektima, u čemu će nam uvelike pomoći paraolimpijski i svjetski prvak Will Bayley - zaključio je Ređep.

U prvom kolu protivnik im je STK Podravka iz Koprivnice, a s obzirom na pojačanja koja su dovela u svoje redove prije početka ove sezone, nadaju se pobjedi u prvom kolu i dobrom ulasku u sezoni gdje žele ponoviti i nadmašiti uspjehe iz prošle sezone (finale Superlige).

- Svakako nam je želja da tu prvu utakmicu startamo sa pobjedom. Imamo veliki fond igrača i dosta ćemo rotirati momčad jer imamo veliki broj utakmica. Naši glavni igrači će nam se uskoro priključiti jer su trenutno u Kini gdje se pripremaju i treniraju. Želja nam je da ove sezone osvojimo naslov državnih prvaka. To nam je cilj jer ukoliko će nam biti zdravi svi igrači, smatram da smo favoriti za taj naslov - objasnio je Ređep.

Predstavljen je i trogodišnji ugovor o zajedničkoj suradnji s LifeClass Termama Sveti Martin gdje će se odigravati većina natjecanja i prvenstava s posebnim naglaskom na nositelje kvalitete. Tamo će se u nadolazeće tri godine, između ostalog, organizirati pripreme hrvatskih stolnoteniskih reprezentacija, stolnoteniski kamp, i drugi vrhunski stolnoteniski događaji, a sve uz podršku Hrvatskog Stolnoteniskog Saveza.