Pripremite se, sutra stiže Hajduk: zatvara se Zagrebačka ulica, očekuju se gužve kod stadiona Foto: VV arhiva

Pripremite se, sutra stiže Hajduk: zatvara se Zagrebačka ulica, očekuju se gužve kod stadiona

I.D./Varaždinske vijesti | 27.7.2019. u 17:33h | Objavljeno u Sport

U nedjelju 28. srpnja, od 19 do 20 sati te od 21.30 do 23 sata, povodom odigravanja prvenstvene nogometne utakmice I. HNL između NK Varaždin i HNK Hajduk, na dijelu Zagrebačke ulice od raskrižja s Krležinom i Supilovom ulicom, do raskrižja s Gospodarskom ulicom, uspostavit će se privremena regulacija prometa.

Iz policije najavljuju kako će tim dijelom Zagrebačke ulice biti zabranjeno prometovanje motornih vozila, osim vozila s dozvolom, stanarima i korisnicima poslovnih objekata. Kako se u neposrednoj blizini odigravanja utakmice nalazi i nadvožnjak u Gospodarskoj ulici gdje su u tijeku radovi, za očekivati je da će odvijanje prometa biti otežano.

Za vrijeme zatvaranja Zagrebačke ulice, za promet svim sudionicima u prometu iz smjera Zagreba preporuča se obilazni pravac Istočna obilaznica (kod benzinske postaje Šilec) – Cehovska – Zagrebačka, a za smjer iz Čakovca i Ludbrega preporuča se obilazni pravac Koprivnička – Međimurska – Merlićeva – Supilova – Zagrebačka.

- Također, pozivamo sve građane Varaždina da na utakmicu dođu pješke ili biciklima, a ostale posjetitelje molimo da koriste obližnja parkirališta - poručuju iz policije.

Iz policije također napominju da se, s obzirom na očekivani veći broj posjetitelja te novopostavljenu opremu za čitanje i brojenje karata na ulazima na stadion, koja ima ograničenu propusnost gledatelja, očekuje stvaranje gužvi prilikom ulaska na tribine.

- Ulaz na tribine bit će omogućen od 18 sati pa molimo sve gledatelje da planiraju pravovremeni dolazak kako se ne bi stvarala gužva neposredno pred početak utakmice - ističu iz varaždinske policije.