Stigle kazne za utakmicu u Svetom Đurđu, suspenzije predsjedniku i dvojici igrača Drave-Ajaxa Foto: Ilustracija

Stigle kazne za utakmicu u Svetom Đurđu, suspenzije predsjedniku i dvojici igrača Drave-Ajaxa

VV | 24.11.2021. u 14:03h | Objavljeno u Sport

U utakmici 13. kola Prve ŽNL koja je odigrana u nedjelju 22. studenog u Svetom Đurđu između domaćeg sastava Drave-Ajaxa i Poleta (T) dogodili su se incidenti o kojima smo pisali već, a u kojima su domaći predstavnici Drave-Ajaxa bili nezadovoljni sudačkim odlukama. Ovog tjedna su stigle i kazne.

Prva ŽNL: Polet (T) na vrhu do proljeća, redari morali odstraniti predsjednika Drave-Ajaxa

Dražen Kosec, predsjednik kluba koji je prema zapisniku susreta protestirao na nogometnom terenu za vrijeme utakmice i imao fizički incident s pomoćnm sucem, suspendiran je 22. studenog do daljnjega, a od navedenog se traži u roku od 3 dana dopunsko očitovanje oko događanja na utakmici 13. kola u Svetom Đurđu. Suspenzija traje do okončanja postupka.

Karlo Kosec, igrač koji je prema zapisniku s tog susreta prijetio pomoćnom sucu je također suspendiran 22. studenog do daljnjega, također se od navedenog traži u roku od 3 dana dopunsko očitovanje oko događanja na utakmici 13. kola u Svetom Đurđu. Suspenzija traje do okončanja postupka.

Suspendiran je i Dario Kosec, koji nije radio incident na samom susretu, ali je na temelju prijave suca utakmice prijavljen zbog vrijeđanja na društvenoj mreži, od navedenog se traži u roku od 3 dana dopunsko očitovanje oko komentara na Facebooku. Suspenzija traje do okončanja postupka.

Drava-Ajax je također dobila novčanu kaznu od 300 kuna jer su zaradili 2 opomene i 3 isključenja na utakmici. 

Označeno u