Stars osvojio šest medalja na Christmas Internationala Dance festu u Zagrebu

vv | 18.12.2023. u 09:43h | Objavljeno u Sport

Članice popularnog varaždinskog studija Stars by Lena su ponovno dokazale da se trud i rad isplati te osvojile zavidne nagrade na međunarodnom natjecanju u Zagrebu, Christmas Internationala Dance fest koji se održao 16. prosinca u dvorani Dražen Petrović, na kojem su sudjelovali preko 500 plesača iz Austrije, Slovenije, BIH, Italije i Hrvatske.

Starsice su osvojile četiri prva mjesta i dva druga mjesta u različitim kategorijama. Prva mjesta su osvojili u Shine stars - kategorija cicibani sa koregrafijom Barbie cha cha, Golden Stars - acrobatic djeca sa koregrafijom Sweet dreams, Blac Swan duet Marina Katanec i Lena Skupnjak u kategoriji moderne djeca, Apolonija Lilly sa solo točkom Bond girl međunarodna prvakinja u kategoriji djeca artistic cha cha, dok su druga mjesta osvojili Pop Stars sa točkom Litlle party never killed nobody u kategoriji show dance djeca i Kaja Laljek sa točkom mjuzikl Mein Herr u kategoriji djeca.

- Djevojčice treniraju dva puta tjedno i stalno se usavršavaju kroz plesne radionice i natjecanja. Sada nas očekuje kratka pauza i nakon toga idemo u Slovenijiu na kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo - javljaju iz Stars studija.

Označeno u