Budućnost slavi naslov jesenskih prvaka, Sloboda (T) kiksala

| 8.11.2015. u 16:51h | Objavljeno u Sport

Slobodi (T) je bila dovoljna i minimalna pobjeda za osvajanje naslova 2. Županijske nogometne lige skupine Istok, ali je umjesto toga uvjerljivo poražena na domaćem terenu protiv Mladosti iz Varaždina 5:0. Dominik Matučec je zabio gol za 1:0 u 11. i 2:0 u 45. minuti što je ujedno bio i rezultat na poluvremenu. Iako se očekivalo buđenje domaćina u drugom poluvremenu, to se nije dogodilo već su gosti dodatno povećali svoju prednosti pogotcima Darija Lončarića u 56. minuti, Davida Matučeca u 73. minuti, dok je Tomisalv Zajec postavio konačnih 5:0 u 88. minuti utakmice.

Ovaj kiks Slobode (T) je iskoristila Budućnost iz Vidovca koja je na gostovanju kod Beretinca došla do 4:0 pobjede čime su osvojili titulu jesenskog prvaka nakon devet odigranih kola. Budućnost je dulje lomila domaćina, a prvi pogodak je pao u 47. minuti autogolom Denisa Njegovca. U 52. minuti na 2:0 je povisio Dino Đuras, u 70. minuti rezultat je 3:0 pogotkom Jurice Laznog, a u 83. minuti je Miroslav Mendaš iz kaznenog udarca postavio konačnih 4:0.

U jedinoj utakmici skupine Zapad, Vinica je pobijedila Vindiju 3:0 na gostovanju čime joj je oduzela peto mjesto na tablici.