Najbolja igračica Superlige, stolnotenisačica Varaždina Ivana Malobabić Foto: Martin Novosel

Starr izborio finale Superlige, a stolnotenisačice Varaždina očekuje majstorica

| 3.4.2019. u 09:37h | Objavljeno u Sport

Varaždinski Stolnoteniski klub Starr izborio je jučer finale HEP Superlige, a stolnotenisačice Varaždina očekuje majstorica u Dugoj Resi protiv Aquaestila.

Starr je i u drugom susretu polufinala bio bolji od Dugog Sela (4:0) te je treću sezonu izborio finale prvenstva Hrvatske. Za razliku od prvog susreta, koji je riješen nakon sedam neizvjesnih mečeva, Starr je jučer došđao dio pobjede bez većih poteškoća, izgubivši u cijelom susretu dva seta.

U Dubrovniku će se igrati 'majstorica', Libertas Marinkolor je pred svojom publikom s 4:1 bio bolji od Zagreba te uzvratio gostima za pobjedu u prvom susretu (4:3).

Kod žena Aquaestil je u Dugoj Resi, u jučerašnjem drugom susretu polufinala HEP Superlige bio bolji od Varaždina rezultatom 4:3 te izborio treći susret, koji će se sutra igrati u Dugoj Resi. Prvi susret u dvorani na Srednjoškolcu završio je pobjedom Varaždinki 4:3.

I jučerašnji je meč pružio neizvjesnih sedam susreta, a za razliku od prvog susreta Han Vukelja je u dvoboju s Petrom Petek slavila s 3:1. Nakon tog susreta Aquaestil je poveo 3:2, a izjednačenje je donijela Ivana Malobabić koja je s 3:1 svladala Pavlović. Za pobjedu domaće ekipe pobrinula se Vukelić koja je s 3:0 nadigrala Tenu Kovaček.