FOTO Sport za dušu i tijelo: U čarobnom zimskom krajoliku Sv. Martina bacali diskove

V.V. | 15.1.2017. u 08:33h | Objavljeno u Sport

U Svetom Martinu na Muri jučer je 25 disc golfera iz četiri zemlje odmjerilo snage na prvom disc golf turniru od tri u seriji Frosty Hills.

Nastupilo je i osam članova Disc golf kluba Varaždin, a najbolje rezultate od njih postigla je Maja Šimenc odnijevši pobjedu u ženskoj diviziji te Nino Đurak koji je u muškoj diviziji dijelio treće mjesto.

Pobjedu u muškoj diviziji odnio je Mađar Robert Furka, drugi je bio Čakovčan Mario Mesarić, dok su treće mjesto s istim brojem bodova dijelili Mađar Balint Kazai, Varaždinac Nino Đurak i Tomislav Gorički iz Zagreba.

U ženskoj konkurenciji druga je bila Jelena Geček, također iz Disc golf kluba Varaždin, dok treća Varaždinka i ukupno treća igračica na turniru, Danica Pajtak nije završila turnir.

Svi sudionici natjecanja bili su oduševljeni čarobnim snježnim krajolikom koji je dao posebnu draž i ugođaj igri.

- Kod disc golfa je najljepše to što se igra tijekom svih godišnjih doba i iako nas katkad vrijeme ne služi, češće uistinu uživamo u ljepoti prirode, a još se i bavimo sportom kojeg obožavamo - rekao nam je jedan sudionik jučerašnjeg turnira.

Idući turnir Frosty Hills serije će se održati u subotu 4. veljače, a čarobnu atmosferu s jučerašnjeg turnira pogledajte u galeriji.

Označeno u