Sloboda (T) propustila osigurati naslov jesenskih prvaka

| 25.10.2015. u 17:05h | Objavljeno u Sport

Sloboda iz Tužnog je današnjom utakmicom 9. kola mogla osigurati titulu jesenskog prvaka skupine Istok 2. Županijske nogometne lige, ali su doma izgubili protiv Mladosti iz Varaždinskih Toplica 1:0. S obzirom da su Budućnost i Sloboda i dalje bodovno izjednačeni na vrhu (Sloboda je prva zbog bolje gol razlike), a do kraja jesenskog dijela prvenstva skupine Istok ostalo je samo još odigravanje odgođenih utakmica 7. kola, pa će tako odluka o jesenskom prvaku pasti jednom kada se odigraju odgođeni susreti Slobode (T) i Mladosti iz Varaždina te Beretinca i Budućnosti.

U ostalim utakmicama skupine Istok, Trnje je bilo bolje protiv Poleta iz Tuhovca 3:1, Beretinec je kod kuće poražen 3:2 protiv Udarnika 32, Sloboda ŠN i Mladost (Vž) su odigrali neodlučeno 2:2.

U skupini Zapad, Vratno je svladalo Omladinca 3:1, Bratstvo je izgubilo od Lepoglave 3:2, Vindija je također doma poražena 2:1 protiv Nove Vesi, Dinamo je kod kuće svladao Podravca 2:1 i ostao na drugom mjestu iza Sračinca koji je ovo kolo bio slobodan.