Marko Stolnik od prve je minute u sastavu na današnjem susretu Foto: nk slaven belupo

Slaven Belupo i Varaždin i treći put ove sezone odigrali bez pobjednika

| 28.2.2020. u 18:51h | Objavljeno u Sport

Kraj utakmice u Koprivnici i treći susret ove sezone Slaven Belupa i Varaždina završio je bez pobjednika. Varaždina je imao dvije prilike za gol na početku susreta, kada je dva puta pucao Drožđek, ali nije bilo preciznosti u njegovim udarcima, dok je Slaven Belupo u prvom poluvremenu pogodio gredu gola Varaždina,a na početku drugog dijela domaća je momčad imala i dvije prilike za postizanje pogotka. Ovim neriješenim rezultatom Varaždin je došao na 16 osvojenih bodova, a u srijedu će u 25. kolu u 17 sati ugostiti momčad Gorice.

Igrat će se tri minute sudačke nadoknade vremena.

U 90. minuti kod Slaven belupa sprema se nova izmjena,a u igru je ušao Niko Havelka.

U 88. minuti pormjena u momčadi Varaždina, umjesto Teklića u igru je ušao novopridošli Rodin.

Teklić ima problema s grčevima utakmica je nakratko prekinuta.

Pet je minuta plus sudačko vrijemew ostalo je do kraja utakmice.

U 81. minuti s desne strane kaznenog porostora, nakon što se oslobodio pratnje, snažno je pucao Bogojević, ali je lopta otišla zamalo iznad grede gola Varaždina.

U 77. minuti udarac Posavca s 20-tak metara po zemlji, pored gola.

S tribina se ponovno čuje skandiranje Varaždin,Varaždin....

U 75. minuti druga izmjena kod Varaždina umjesto Drožđeka u igru je ušao Petković.

U 75. minuti udarac Bogojevića u desni gorenji kut gola Nevistić skreće u kormer.

Za ulazak u igru kod Varaždina sprema se Vinko Petković.

U 71. minuti izmjena kod domaćina umjesto Šege u igru je ušao Kamber.

U 70. minuti nakon ubačaja Špičića prvi korner za Varaždin,loptu je glavom u korner skrenuo Bogojević. Domačin ih je imao 7.

Igra se 68. minuta korner je za Slaven Belupo s lijeve strane. Nevistić je izbio loptu u polje.

U tijeku je 67. minuta i dalje nema golova.

U 58. minuti izmjena kod Varaždina, teren je napustio Tkalčić umjesto njega u igru je ušpao Špičić.

U 55. minuti udarac Bogojevića glavom iz blizine točno u ruke Nevistića.

U 53. minuti izmjena kod Slaven Belupa,bteren je napustio Lovren, a ušao Goda.

U 51. minuti Jeffren je pucao s oko 15 metara iz desne strane u kaznenom prostoru ali je vratar Nevistić odbio loptu.

U 50. minuti s lijeve strane lopta ubačena u desni dio kaznenog prostora Varaždina za Bogojevića koji iako ometan pucao prema golu, po zemlji, ali je Nevistić obranio.

U 48. minuti opomena za Lovrena, zbog prekršaja nad Teklićem na rubu kaznenog prostora Varaždina, prilikom njegova pokušaja izbijanja lopte u teren.

U 47. minuti sjajna akcija Posavca po lijevoj strani, koji je prošao nekoliko igrača od svog dijela terena, na kraju je Mamić s oijeve strane ubacio loptu pred gol, ali je Drožđek bio u zaleđu.

Počelo je drugo poluvrijeme susreta u Koprivnici, bez promjena u momčadima u odnosu na početak utakmice.

Završilo je bez golova prvo poluvrijeme utakmice 24. kola HT Prve lige između Slaven Belupa i Varaždina. U prvih 45 minuta Varaždin je imao 4 udarca prema golu, dvije velike prilike Drožđeka, a Slaven Belupo 2,pri čemu je jednom pogođena greda Nevistića. U kornerima je bilo 4:0 za domaćina, u prekršajima 12:9, dakle više su prekršaja načinili igrači koprivničke momčadi, na čijoj je strani bio i posjed lopte od 53:47 posto.

Igrat će se minuta sudačke nadoknade vremena.

Opomena Bačelić Grgiću zbog prekršaja nad Teklićem u 45. minuti.

U 44. minuti opomena Bajandouhu, zbog prekršaja nad Jeffrenom na sredini terena.

Posljednji su trenuci u prvom dijelu...2 minute do kraja uz sudačku nadoknadu. Opet se s tribina čuje: Varaždin,. Varaždin.....

U 40. minuti dobra akcija Varaždina po lijevoj strani napada, u kojoj je sudjelovalo više igrača,a završio ju je Teklić snažnim udarcem pored gola.

U 38. minuti novi korner za Slaven Belupo s lijeve strane. četvrti do sada, ali ubačaj je završio u rukama nevistića.

Desetak je minuta do kraja prvog poluvremena i dalje bez golova, iako ih je moglo biti....

S tribina se čuje skandiranje Varaždin,Varaždin.... u tijeku 34. minuta, do sada dva udarca prema golu Slaven Belupa, a tri udarca momčadi Varaždina.

U 32. minuti brza akcija Varaždina po lijevoj strani preko Benka, koji je poslao loptu pred gol domaćina, ali je dosuđeno zaleđe napadača Varaždina.

U tijeku je 28. minuta korner za Slaven Belupo s lijeve strane, ravno u ruke Nevistića...

U 21. minuti zatresla se greda gola Nevistića, iz slobodnog udarca pucao je Glavčić, preko živog zida varaždinske momčadi, vratar Varaždina već je bio svladan, ali je lopta, srećom po Varaždince, pogodila gredu i odbila se u polje. U nastavku akcije više nije bilo opasnosti po gol Varaždina.

U 20. minuti opomena Đuraseku zbog prekršaja nad Jeffrenom na 17 metara od gola. Đuraseku je to treća opomena i neće ga biti na susretu u srijedu u kojem će Varaždin ugostiti Goricu.

Nakon živog početka utakmica se malo primirila, a u tijeku je 20 minuta i dalje bez golova.

U 14. minuti s desne strane Posavec je poslao loptu po zemlji, na sredinu kaznenog prostora Slaven Belupa, na 15 metara od gola domaćina za Drožđeka koji je pucao snažno, ali zamalo preko grede.

Varaždin je na početku susreta, a u tijeku je 14 minuta, ravnopravan suparnik.

U 10. minuiti nakon dodavanje Šege s ruba kazneog prostora udarac po golu Varaždina uputio je Jeffren, ali obrana Varaždina je blokirala i loptu je bez poteškoća primio vratar Nevistić.

U 4. minuti dobra akcija Varaždina, Benko se izborio za loptu u desnoj strani kaznenog prostora Slaven Belupa i po zemlji dodao loptu pred gol za Drožđeka, koji je iz dobre pozicije loptu poslao preko gola domaćina.

Slaven Belupo bez Ivana Krstanovića,koji ima tri žuta kartona, jedini pravi napadač kod domačina je Šego, a Varaždin je bez braće Glavina, zbog ozljeda. Od prve minute Toplak je dao priliku Bajandouhu,Đuraseku i Drožđeku, kojih nije bilo u momčadi na početku susreta u prošlom kolu s Lokomotivom.

Domaćin je u plavim garniturama deseova, a Varaždin u narančastim majicama i tamnim gaćicama. Treći je to ovosezonski susret ova dva sastava, a dosadašnja dva završila su bez pobjednika. Varaždinu je ovo treći trener u trećem susretu sa Slaven Belupom (Perković, Bonačić, Toplak), dok je Stipić drugi strateg na klupi koprivničkog prvoligaša jer je u prvom ogledu šef stručnog stožera bio Sertić.

Utakmica se igra po sunčanom, ali prohladnom vremenu uz temperaturu zraka od 7 celzijevih stupnjeva. Sudac je Marko Matoc iz Zaprešića, a VAR sudac Marin Vidulin iz Kanfanara.

U 17 sati počela je utakmica 24. kola HT Prve lige u Koprivnici između Slaven Belupa i Varaždina. Utakmica se igra na Gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš, po sunčanom, ali prohladnom vremenu uz temperaturu zraka od 7 celzijevih stupnjeva. Nakon jučerašnjeg domačeg poraza Intera od Lokomotive momčad Varaždina ima priliku nakon ovog kola  prepustiti posljednje mjesto na tablici sastavu iz Zaprešića, a za to im je potrebna pobjeda u današnjem nadmetanju. Objavljeni su i sastavi:

sastavi_slaven_b_varazdin.jpg