SKUPŠTINA HSTS-a Superliga počinje 17. rujna, Starr ostaje član Saveza Foto: Hrvatski stolnoteniski savez

SKUPŠTINA HSTS-a Superliga počinje 17. rujna, Starr ostaje član Saveza

vv | 8.7.2022. u 17:44h | Objavljeno u Sport

U subotu se u dvorani III Doma sportova održala godišnja Skupština Hrvatskog stolnoteniskog saveza na kojoj je od mogućih 104 bilo prisutno 58 klubova s pravom glasa.

Kako piše na stranici Hrvatskog stolnoteniskog saveza, Skupštinu je otvorio predsjednik Zlatko Pospiš i zahvalio se administrativnoj tajnici Josipi Zajec i direktoru Renatu Čengiću, uručivši mu plaketu, za uspješnu organizaciju WTT Contender turnira u Zagrebu. Na poziv predsjednika HSTS-a Zlatka Pospiša Skupština je održala minutu šutnje za stolnoteniske djelatnike Darka Čargonju, Zlatka Novakovića i Viktora Fiolića. Ove godine zapisnik je vodila javna bilježnica Željka Maroslavac, a cijela Skupština se i snimala.

Pospiš i Čengić iznijeli su što se radilo u protekloj godini, a naglasak je stavljen na državnu reviziju i reviziju HOO-a, koje su jako usporile rad Saveza. Izvješća su podnijeli i glavni tajnik HSTS-a Goran Radanović, Damir Komerički i Udruge hrvatskih stolnoteniskih sudaca te predsjednik Nadzornog odbora Damir Vidović.

U stalno članstvo jednoglasno su primljeni sljedeći klubovi: STK Aldinov centar, STK Vrgorac, STK Sveta Marija, STK Susedgrad, STK Kamenitovac, STK PingPongParkinson, STK Rakuni i STK Kukuljanovo. Puno polemike i rasprave izazvao je mogući prestanak članstva STK Starra u HSTS-u, no većina skupštinara na kraju nije prihvatila da STK Starr više ne bude član HSTS-a.