Skupina D stolnoteniske Lige prvaka: Starr bio nadomak pobjedi protiv favoriziranog Solexa Foto: Martin Novosel

Skupina D stolnoteniske Lige prvaka: Starr bio nadomak pobjedi protiv favoriziranog Solexa

| 15.9.2021. u 20:42h | Objavljeno u Sport

Prvog dana natjecanja u Skupini D stolnoteniske Lige prvaka čiji domaćin je Varaždin u Gradskoj sportskoj dvorani kraj Drave, pobjede su upisali češki El Nino te austrijski Solex-Consult.

El Nino Prag je s 3:1 svladao španjolsku Leku Eneu Marpex, a pobjede za češki sastava su upisali Jiri Vrablik protiv Endike Dieza 3:1, Frantisek Onderka protiv Daniela Palaciosa 3:1, Jiri Vrablik protiv Carlosa Franca 3:2, dok je jedinu pobjedu za španjolski sastav upisao Carlos Franco protiv Jakuba Zelinke 3:1.

U kasnijem terminu, domaći STK Starr je dočekao favorizirani Solex-Consult i bio je nadomak senzacije i pobjede. Amiri Nia Soroosh i Ronald Ređep su upisali pobjede protiv Tomasa Konecnyja i Felixa Wetzela s 3:0 i 3:2, dok je Nikola Horvat upisao dva poraza, jedan protiv Tomasa Konecnyja i Frane Tomislava Kojića, oba puta s 3:0, dok je u ključnom petom meču Amiri Nia Soroosh izgubio protiv Frane Tomislava Kojića s 3:0. Solex-Consult je na kraju slavio s 3:2.

Sutra, španjolska Leka Enea Marpex igra protiv Solex-Consult u 13 sati, a Starr će odmjeriti snage s El Ninom u 17 i 30 sati.

Označeno u