Sjajni rezultati članica STK Varaždin na PH u Dugom Selu

| 8.5.2016. u 09:05h | Objavljeno u Sport

Stolnotenisačice Varaždina ostvarile su fenomenalne rezultate na PH za juniorke i mlađe kadetkinje u Dugom Selu. Mlađe kadetkinje u sastavu Tena Kovaček, Lucija Sitar, Jelena Vukelić i Jelena Mišak u ekipnom dijelu osvojile zlatnu medalju.

Prvog dana pobjedile su Bjelovar, Opatiju i Zagreb sve rezultatima 3 0. Nakon toga uslijedilo je finale protiv Ljubešćice i nova pobjeda rezultatom 3 1. Tako su mlade igračice Varaždina u cijelom ekipnom dijelu ispustile samo jedan meč i suvereno osvojile titulu ekipnog prvaka.

Kod juniorki ekipa Varaždina u sastavu Mihaela Brodar, Gabrijela Bađun, Lana Premuž prvog dana pobijedile su Vinkovce 3 1, OpatijU 3 0 i ekipu Bjelovara rezultatom 3 0. Nakon toga uslijedilo je finale s ekipom zagrebačke Mladosti i tijesan poraz 3 2. Poraz nije umanjio veliki uspjeh stolnotenisačica Varaždina.

Nakon prvog dana pojedinačnih natjecanja i natjecanja u paru mlađe kadetkinje STK Varaždina Tena Kovaček, Lucija Sitar i Jelena Mišak plasirale su se u četvrtfinale koje je na rasporedu danas. Jelena Vukelić ispala je osmini finala pojedinačnog dijela.

Mihaela Brodar kod juniorki isto tako plasirala se u četvrrfinale pojedinačnog dijela natjecanja koje je na rasporedu danas. Gabrijela Bađun i Lana Premuž zapele su u kvalifikacijskim grupama gdje su osvojile treća mjesta.

U konkurenciji parova kod mlađih kadetkinja par Kovaček- Sitar plasirao se u polufinale koje je isto tako na rasporedu danas. Par Mišak-Vukelić ispao je u četvrtfinalu. Kod juniorki par Brodar- Cakol osigurao je medalju plasmanom u polufinale koje je na rasporedu danas .