Sjajan nastup ritmičarki Vindije na Sirena Cupu 2021. u Zadru

Varaždinske vijesti | 6.10.2021. u 12:55h | Objavljeno u Sport

U organizaciji Kluba ritmičke gimnastike Sirena iz Zadra, organiziran je Sirena Cup 2021. Nastupilo je 110 ritmičarki, a boje GK Vindija branilo je devet ritmičarki.

U A programu u kategoriji kadetkinja 2010. godište Laura Tomašković osvojila je treće mjesto u višeboju, treće mjesto u vježbi s vijačom, treće mjesto u vježbi s obručem i drugo mjesto u vježbi s loptom.

Paulina Tomašković je u kategoriji kadetkinja 2009. godište zauzela je četvrto mjesto u višeboju, četvrto mjesto u vježbi s obručem, drugo mjesto u vježbi s loptom, i treće mjesto u vježbi s čunjevima.

Lara Domislović je u kategoriji juniorki osvojila je prvo mjesto u višeboju, prvo mjesto u vježbi s obručem, prvo mjesto u vježbi s loptom i prvo mjesto u vježbi s čunjevima.

Tamara Artić je u kategoriji seniorki osvojila prvo mjesto u višeboju, prvo mjesto u vježbi s obručem (ujedno i najveća ocjena na turniru 19.000), drugo mjesto u vježbi s loptom, drugo mjesto u vježbi s čunjevima i drugo mjesto u vježbi s trakom.

U B programu, Eva Kocijan u kategoriji mlađih kadetkinja zauzela je sedmo mjesto u vježbi s rekvizitom po izboru,a Anđela Jergan u kategoriji kadetkinja 2010. godište zauzela je deveto mjesto u vježbi s rekvizitom po izboru.

Vita Kocijan je u kategoriji kadetkinja 2009. godište osvojila treće mjesto u vježbi s rekvizitom po izboru. U kategoriji juniorki 2008. godište, Mia Petek osvojila je prvo mjesto u višeboju, drugo mjesto u vježbi s obručem i prvo mjesto u vježbi s loptom.

U kategoriji juniorki 2006. godište, Sara Crnčec osvojila je prvo mjesto u višeboju, drugo mjesto u vježbi s obručem i prvo mjesto u vježbi s loptom.