Ekipa ŽOK Ivanec vodeća je na tabkici s 12 bodova, tri više od drugoplasiranog sastava Foto: Gordana Habek

Sinoćnjom pobjedom nad OK Dinamo II ivanečke odbojkašice preuzele prvo mjesto tablice

| 12.11.2020. u 10:12h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Igračice Ženskog odbojkaškog kluba Ivanec , članice 1.B hrvatske odbojkaške lige, skupine Sjever sinoćnjom pobjedom nad ekipom OK Dinamo II iz Zagreba rezultatom 3:1 u setovima, u odgođenoj utakmici 3. kola 1.B HOL Sjever, preuzele su prvo mjesto na prvenstvenoj tablici s 12 osvojenih bodova 

Utakmica je odigrana sinoć u dvorani Osnovne škole Ivanec bez prisustva gledatelja uz pridržavanje svih epidemioloških mjera .Ivanečke odbojkašice dobile su prvi set sa 25:24, u drugome setu domaća je ekipa vodila sa 16:12 i 20:13 te je osvojila set sa 25:22. Treći je set pripao gostujućoj ekipi Dinama II sa 25:16,a u četvrtom setu vodila se grčevita borba za svaku loptu.

Prisutan je bio pad koncentracije što je uzrokovalo greške kod jedne i druge ekipe, osobito na servisu ali na kraju su taj set dobile ivanečke odbojkašice sa 25:22 i zasluženo slavile .Na prvenstvenoj tablici iza vodeće ekipe ŽOK Ivanec , na drugom mjestu nalazi se ŽOK Kaštel sa 9 bodova , koliko još ima i trećeplasirani OK Novi Zagreb , te četvrti OK Olimpik II Zagreb.

Peta je HAOK Mladost III sa 7 bodova, na šestom mjestu je OK Velika Gorica sa 6, sedmi je OK Dinamo II sa 5, osmi je OK Medveščak sa 4, na devetom mjestu je OK Vrbovec sa 3, HAOK Gorica je deseta sa 2 boda dok je na posljednjem mjestu OK Sisak bez boda. Ekipa ŽOK Ivanec u slijedećem kolu odlazi u Vrbovec gdje će igrati utakmicu s ekipom OK Vrbovec.

Označeno u