Siniša Beser o KK Grafičaru: Ulogu prvog operativca, prepuštam nekome dalje

VV | 9.5.2022. u 08:24h | Objavljeno u Sport

Nakon dugog niza godina na poziciji sportskog direktora KK Grafičara, Siniša Beser je najavio da više neće obnašati dužnost u klubu što je najavio na Facebook grupi KK Grafičar Ludbreg.

- Sezona završava u gotovo svim selekcijama i na kraju jos jedne sezone u nizi mnogih, a gotovo ih je trideset iza mene u klubu, vrijeme nosi neke nove vjetrove. Vrijeme je za neke odluke koje se teško donose i iako srce vuče, mora se okrenuti ipak prioritetnijim točkama u životu. Ova priča da bi trajala traži dnevni angažman, uzima jako puno vremena, traži ratnika, traži veliku energiju, a ja to zbog obaveza više ne mogu dati. na žalost. Vrijeme je za neke nove klince, tak se to veli ne. Ulogu prvog operativca, kako to voljeni Jerba zove, prepuštam nekome dalje - istaknuo je u svojoj objavi Beser.

- Zahvaljujem svima na suradnji i podršci. Bilo je u tih trideset godina uspona i padova, bili smo i na dnu, bili smo i na nebu, ali mislim da smo našli svoje mjesto na košarkaškoj karti i napravili stabilan te prepoznatljiv klub. Da je bilo lako, nije, ali nikad neće ni biti. Puno truda i odricanja i tko zna čega svega je sve bilo, no ne žalim za ničim, bilo je fenomenalno! Košarka ima priču u Ludbregu i treba je nastaviti i dalje! Hvala najboljoj ekipi na svijetu i hvala svim dečkima iz bliče i dalje okolice koji su u bilo koje vrijeme bili tu, gradili ovu priču i pomagali nam!  Vrijeme je za kako sam rekao neke nove klince i imam samo jednu poruku za sve koji dolaze, nikada, ali baš nikada nemojte se bojati ničega! Živite, sanjajte, radite i uživajte! Ostanite mali, ali budete najveći u srcu! Zdravi i veseli i dalje bili! Volim vas sve i vidimo se na tribini! - rekao je Beser.