Vito Milak, Simon Dvorski i Matej Stočko Foto: STK Varaždin i MGK Drava

Simon Dvorski do naslova za STK Varaždin u kategoriji najmlađih kadeta

| 2.2.2018. u 15:29h | Objavljeno u Sport

Proteklog vikenda održan je 41. Memorijal Lovro Ratković u Dugom Selu u organizaciji HASTK "Mladost" Zagreb. Od predstavnika iz Varaždinske županije nastupili su igrači STK Varaždina, STK Starra MGK Drave iz Žabnika i STK Ljubešćice.

Za STK Varaždin, najuspješniji je bio Simon Dvorski koji je u kategoriji najmlađih kadeta osvojio prvo mjesto. Dvorski je nastupio i u kategoriji mlađih kadeta gdje je ispao u osmini finala, dok je u toj istoj kategoriji Matej Stočko zaustavljen u polufinalu pritom osvojivši broncu, dok je Viktor Kukolja zaustavljen u šesnaestini finala, a Jelena Vukelić u kategoriji kadetkinja nije prošla kvalifikacije.

Za STK Starr, najuspješniji su bili Leon Šantek koji je osvojio broncu u kategoriji juniora, a Bruna Borovec je isti uspjeh ostvarila u kategoriji kadetkinja, dok je Leon Milak ispao u osmini finala kadeta.

Za MGK Dravu, Vito Milak je osvojio srebro u kategoriji najmlađih kadeta gdje ga je Dvorski svladao u finalu, a Milak je nastupio i u mlađim kadetima gdje je zaustavljen u četvrtfinalu. Brončanu medalju osvojila je Katja Žganec koja je zaustavljena u polufinalu klinceza. U četvrtfinalima su zaustavljeni Mark Marčec i Leon Ptiček u kategoriji najmlađih kadeta, Simon Vincek u kategoriji mlađih kadeta, Mateja Bešenić u kategoriji juniorki i Lucija Topolovec u kategoriji klinceza, dok je Lara Pačalat zaustavljena u osmini finala najmlađih kadetkinja, a Sara Marčec je zapela u kvalifikacijama kadetkinja.

Filip Puškadija (STK Ljubešćica) u kategoriji mlađih kadeta nije prošao kvalifikacije.