Šesta sezona Klampotic lige pripala ekipi CB 5 iz Petrijanca Foto: Općina Cestica

Šesta sezona Klampotic lige pripala ekipi CB 5 iz Petrijanca

Varaždinske vijesti | 2.1.2024. u 13:09h | Objavljeno u Sport

Posljednje, deveto kolo šeste sezone rekreativne malonogometne "Klampotic lige" igrano je u subotu, 30. prosinca, a potom je održana prigodna svečanost na kojoj su proglašeni rezultati i uručena priznanja i nagrade sudionicima natjecanja.

U ime organizatora osvrt na odigrano natjecanje dao je Neven Furjan koji je naglasio da su tijekom odigranih devet kola odigrane 36 utakmice, a postignuto je 256 golova. Priznanje za najboljeg strijelca dobio je Dario Bubek (Cafe bar 5) iz pobjedničke ekipe, za najboljeg golmana proglašen je Edi Petek (Vrtovi Vratno), a za najboljeg igrača proglašen je Matija Šenkiš (10x i svijeće Kokot). Priznanje za fair play dobo je sastav Lepi dečki, a sudac Neven Budija podijelio je 9 žutih i dva crvena kartona.

Čestitke organizatorima na odlično organiziranom natjecanju, ekipama na ostvarenim rezultatima i dobitnicima priznanja i nagrada uputio je načelnik općine Cestica Mirko Korotaj, a u podjeli pehara i nagrada pridružili su mu se Neven Furjan, predsjednik Povjerenstva za sport općine Cestica, voditelj lige Dražen Dugi i voditelj zapisničkog stola Franjo Panić.

Šesta sezona Klampotic lige igrana je pod pokroviteljstvom Općine Cestica i Općine Petrijanec, a na kraju natjecanja prvo mjesto pripalo je ekipi Cafe bar 5 iz Petrijanca. Drugo mjesto osvojio je sastav 10x i svijeće Kokot, na treću poziciju plasirali su se nogometaši iz Strmca Podravskog, a četvrto mjesto pripalo je ekipi Trpači. MNK Lovrečan bio je peti, Anemona je bila šesta, MNK Vratovi osvojili su sedmo mjesto, a po 3 osvojena boda pripala su sastavima Lepi dečki na osmom mjestu i sastavu MNK Kolarovec koji se plasirao iza njih.

Za pobjedničku ekipu CB 5 igrali su: Dominik Dombaj, Dario i Mislav Šincek, Dario Bubek, Viktor Eršegović, Ervin Sokač, Martin Jambriško, Vedran Vrbanić i Roberto Bregović, a drugoplasirana momčad 10x i svijeće Kokot igrala je u sastavu: Luka Domjan, Mihael Domjan, Marko Kokot, Filip Borak, Marko Vidrač, Matija Šenkiš, Dominik Leskovar, Luka Kutnjak i Alen Kokotec.