Kitro Varaždin Foto: Martin Novosel

Seniorima Kitra Varaždina peta pobjeda, seniorke na polovičnom učinku

| 12.11.2018. u 08:36h | Objavljeno u Sport

Nakon što su prvi krug natjecanja završili bez poraza i s četiri pobjede, seniori Kitro Varaždina nastavili su s dobrim igrama i u drugom krugu natjecanja Prve lige. U 6. su kolu na gostovanju u Zagrebu kod Croatije svladali domaćina s uvjerljivih 3:0 (25:18, 25:22, 25:15).

- Odigrali smo možda i najbolju utakmicu u prvenstvu. U nekim trenucima trećeg seta bila je to odbojka koju bih htio da igramo. Koncentracija i fokus bili su vrlo dobri kroz cijelu utakmicu. To me stvarno veseli, kao i to da smo opet, barem malo, svim igračima dali priliku da igraju. Počinjemo izgledati sve bolje. Samo malo više predanog rada dovest će nas tamo gdje želimo biti - rekao je nakon pobjede trener Kitro Varaždina Ivica Đolonga.

Kitro Varaždin je i dalje prvi s pet pobjeda, dok druga momčad lige Medicinar ima tri pobjede i jedan poraz. Pobjedu su ostvarile i seniorke Kitro Varaždina koje su na domaćem terenu svladale ekipu Siska 3:0 (27:25, 25:21, 25:16) u 6. kolu Prve B lige. Trenutno drže peto mjesto u ligi s tri pobjede i tri poraza.

U sljedećem kolu, seniori će u nedjelju, 18. studenog, u maloj dvorani Arene Varaždin igrati protiv Medicinara u 16 sati, dok će seniorke ove subote, 17. studenog, gostovati kod OK Neba u Zaprešiću u 18 sati i 30 minuta.