Sedam hrvača Vindije osvojilo pet odličja u Gospiću, Jan Sačić proglašen najboljim hrvačem turnira

| 23.6.2024. u 13:43h | Objavljeno u Sport

Članovi Hrvačkog kluba Vindija nastupili su jučer na Gospić Openu, međunarodnom turniru u hrvanju za početnike, mlađe i starije dječake. Sudjelovalo je 180 natjecatelja iz tridesetak klubova iz Slovačke i Hrvatske.

Od hrvača Vindije kod početnika do 33 kilograma Jan Sačić bio je zlatni a ujedno je proglašen i najboljim hrvačem turnira jer je ostvario četiri pobjede bez izgubljenog boda, budući da je svoje mečeve rješavao tušem ili tehničkim tušem. Dino Zorec je u istoj kategoriji ostao bez plasmana, s omjerom 1:1.

Kod mlađih dječaka Teo Ciglar bio je srebrni u kategoriji do 65 kilograma, a odličje identičnog sjaja osvojio je kod starijih dječaka Domagoj Herceg u kategoriji do 57 kilograma.

Kod starijih dječaka, u kategoriji do 48 kilograma Ivan Lonjak bio je brončani, kao i Mihael Pavić u kategoriji do 62 kilograma, a Lovro Crnčić je u kategoriji do 75 kilograma ostao bez plasmana.

Mlade hrvače Vindije je na turniru u Gospiću vodio trener Andrija Barić. Sljedeći nastup hrvački Vindije imat će 6. srpnja na turniru u Zadru, na kojem će se natjecati hrvači od početnika do kadeta,a čime će završiti prvi dio sezone.