Saša Paska o sezoni u Elitnoj ligi: Možemo biti super zadovoljni Foto: Martin Novosel

Saša Paska o sezoni u Elitnoj ligi: Možemo biti super zadovoljni

| 28.11.2022. u 14:30h | Objavljeno u Sport

Bednja je nakon prošlosezonskog uspjeha i osvajanja Četvrte nogometne lige Čakovec-Varaždin, koja više ne postoji, ove sezone na dobrom putu da osvoji i Elitnu ligu. Bilo je za očekivati da će Bednja biti glavni favorit što su i demonstrirali sa skorom od 12 pobjeda i dva poraza. Bilo je i nekih utakmica u kojima su se pojedini klubovi pokazali kao tvrd orah, posebice Polet iz Tuhovca, koji je prošle sezone igrao i osvojio Prvu ŽNL, a ove su sezone drugoplasirani u Elitnoj ligi.

- Ova liga je nešto slabija od Četvrte NL Čakovec-Varaždin. Ne podcjenjujem klubove koji su ušli u ovaj rang natjecanja, ima i dobrih ekipa poput Poleta iz Tuhovca i Mladosti iz Margečana, što su pokazale svojim rezultatima, ali međimurski su klubovi davali kvalitetu i pridonosili zanimljivosti lige. Normalno je da ćeš imati problema ako nisi pravi, ali mi smo još jednom pokazali da smo najjači kada je bilo potrebno. Na tom putu pomogla nam je podrška uprave i navijača koji su nas pratili kroz sezonu i sigurno da bi bez njih bilo puno teže te im se na ovaj način zahvaljujem - rekao je Saša Paska, trener Bednje.

Samo dva poraza

Bednja je svoja jedina dva poraza upisala protiv svoja prva dva protukonkurentna. Izgubila je na gostovanju kod Poleta (T) sa 2:0 u sklopu šestog kola, malo neugodniji poraz im je zadao Nedeljanec koji je slavio sa 3:2 na domaćem terenu u Beletincu u sklopu 9. kola, a Mladost iz Margečana je također bila nadomak dobrog rezultata na domaćem terenu Bednje u sklopu 11. kola.

Više pročitajte u novom broju Varaždinskih vijesti...