Sandro Meštrić nakon poziva u reprezentaciju: Prilika koju sam zaslužio i sada ju trebam iskoristiti

| 27.5.2024. u 15:00h | Objavljeno u Sport

Izbornik hrvatske muške seniorske reprezentacije Dagur Sigurdsson objavio je popis igrača koji počinju pripreme za Olimpijske igre koje će se održati u Parizu, od 26. srpnja do 11. kolovoza ove godine.

Na izbornikovom popisu nalazi se 20 igrača. Tu su četiri vratara: Dominik Kuzmanović, Matej Mandić, Filip Ivić i Sandro Meštrić. Kao što je poznato, Dominik Kuzmanović je ovih dana obavio operaciju prepona i svi se nadamo da će njegova rehabilitacija biti uspješna.

Za svaki slučaj, izbornik želi imati još jedno pričuvno rješenje pa je stoga pozvan vratar Industrie Kielce, Sandro Meštrić (27),inače rodom iz Gornjeg Kneginca. Meštriću je to prvi poziv u nacionalnu selekciju.

- Jako sam sretan i velika mi je čast biti dio hrvatske reprezentacije, pogotovo jer je to prvi put, tim više što su to pripreme za Olimpijske igre. Sve pozitivne emocije su u meni i jako dobro se osjećam. Četiri smo golmana, znam da je Kuzmanović nedavno operiran i očekuje se da će se kroz mjesec dana oporaviti. Prilika je to koju sam zaslužio i sad samo trebam trenirati i iskoristiti pruženu šansu - rekao je, uz ostalo Sandro Meštrić...

Opširnije čitajte u tiskanom izdanju Varaždinskih vijesti....