Sandro Meštrić: Nadam se da izbornik nakon svih mojih rezultata razmišlja o meni

| 12.9.2022. u 15:05h | Objavljeno u Sport

Kneginečki golman, bivša “jedinica” Dabrova, Sandro Meštrić (26), član slovenske Ribnice, najbolji je golman Prve slovenske NLB rukometne lige u sezoni 2021./2022.

Priznanje mu je dodijeljeno na prošlotjednoj utakmici slovenskog Super Kupa, koja je odigrana u Gornjoj Radgoni između Celja i Velenja. Priznanja su dobili i najbolji strijelac te najbolji igrač prošle sezone.
Izbor trenera

Meštrić je za najboljeg golmana proglašen po izboru trenera, kao i na temelju statističkih pokazatelja, s prosjekom od 13 obrana po utakmici u 26 odigranih kola. Njegova Ribnica prošlo je prvenstvo okončala na četvrtom mjestu, čime je izborila nastup u europskom EHF Kupu, gdje će u 1. kolu igrati s Borcem iz Banja Luke.

- Puno mi znači priznanje za najboljeg golmana slovenske prve lige, jer sam lani došao kao stranac u stranu ligu, a to je značilo više borbe i dokazivanja. Morao sam se više truditi i puno raditi, a na kraju priznanje je, pored svih kvalitetnih slovenskih golmanana, pripalo strancu. Ovo mi je i velika motivacija za ovu sezonu, a uoči odlaska u redove Kielcea - rekao je Meštrić.

S obzirom na dosadašnje rezultate nada se pozivu izbornika Horvata.

- Da li razmišljam o pozivu u reprezentaciju? Nadam se da izbornik nakon svih mojih rezultata i ostvarenja razmišlja o meni i naravno da se nadam pozivu izbornika. Želja mi je nastupati za reprezentaciju, a kada će to biti to je na onima koji vode reprezentaciju, a ja radim sve da se to dogodi - rekao je Meštrić.

Opširnije u novom broju Varaždinskih vijesti....