Sandro Frankol i Ivan Ratković prvaci Hrvatske u hrvanju slobodnim stilom

| 21.10.2023. u 20:04h | Objavljeno u Sport

Na Prvenstvu Hrvatske u hrvanju slobodnim stilom za kadete i seniore, koje je danas održano u Vrbovcu, a na kojem je nastupilo ukupno 136 natjecatelja iz 21 kluba, uspješno su nastupili i članovi varaždinske Vindije.

Kod seniora prvaci Hrvatske postali su Sandro Frankol u kategoriji do 57 kilograma i Ivan Ratković u kategoriji do 97 kilograma.

Viceprvak Hrvatske postao je Jan Siročić u kategoriji do 92 kilograma, a brončani je bio Dario Majcog u kategoriji do 125 kilograma.

Nikola Conar izgubio je borbu za treće mjesto u kategoriji do 125 kilograma, a Kyrylo Pochtovyk je u istoj kategoriji ostao je bez plasmana. Vindija je kod seniora ekipno zauzela drugo mjesto, iza Petrinje,

Kod kadeta viceprvak Hrvatske postao je Borna Bosilj u kategoriji do 92 kilograma, Jan Prester izgubio je borbu za treće mjesto u kategoriji do 65 kilograma, a bez plasmana ostali su Leonardo Barulek u kategoriji do 71 kilogram, Vigo Moslavac i Lovro Belić u kategoriji do 80 kilograma i Sven Boršić u kategoriji do 110 kilograma.