Šafarić: Odlična utakmica naše momčadi, svi koji su igrali bili su na vrhunskom nivou Foto: Krešimir Đurić

Šafarić: Odlična utakmica naše momčadi, svi koji su igrali bili su na vrhunskom nivou

| 11.5.2024. u 22:09h | Objavljeno u Sport

Momčad Varaždina danas je na svom stadionu, u sklopu 34. kola SuperSport HNL-a, pobijedila Rijeku 3:1. Dva je gola postigao Domagoj Drožđek, a jednom je mrežu Rijeke zatresao Michele Šego.

- Odlična utakmica naše momčadi, od prvog do zadnjeg igrača, svi koji su igrali bili su na vrhunskom nivou, jer ako nisu na takvoj razini onda ne možeš pobijediti momčad kao što je Rijeka. Baš sam ponosan na igrače i na to kako rade, ne samo zadnje dvije utakmice, nego cijelu polusezonu i trebaju i oni biti ponosni na način kako prezentiraju sebe i klub. Obećali smo predsjedniku Draženu Vitezu da ćemo spojiti dvije pobjede zaredom, ali nismo se baš nadali da će to biti pobjede nad tako jakim protivnicima i to je bilo za njega - komentirao je trener i sportski direktor Varaždina Nikola Šafarić, nakon današnjeg slavlja nad Rijekom.

Pobjeda je tim draža što je ostvarena pred domaćim navijačima.

- Prvi puta, od kada sam trener, prošli su me trnci upravo zbog pobjede koja je ostvarena na domaćem terenu i pred našim navijačima koji su nas sjajno bodrili i pomogli da svladamo Rijeku. I kada su kritike i one su dobro došle, jer svi koji dolaze na utakmice vole ovaj klub, navijaju za njega i naravno da i navijači hoće da budemo bolji, ali treba vremena. Puno promjena ima u momčadi, dolaze i mladi igrači i za sve treba strpljenja - zaključio je Šafarić.