SAD JE I SLUŽBENO Tonio Teklić dolazi iz Hajduka na posudbu u Varaždin Foto: Krešimir Đurić

SAD JE I SLUŽBENO Tonio Teklić dolazi iz Hajduka na posudbu u Varaždin

| 31.8.2021. u 19:13h | Objavljeno u Sport

HNK Hajduk i NK Varaždin dogovorili su posudbu 21-godišnjeg veznog igrača Tonija Teklića do kraja aktualne sezone. 

Teklić je do sada odigrao 37 službenih utakmica za prvu momčad Bijelih, pri tom je postigao dva pogotka i upisao dvije asistencije.  Toniju, želimo puno sreće i uspjeha u Varaždinu, objavljeno je prije nekoliko minuta na službenom portalu HNK Hajduk, čime su medijska nagađanja dobila svoju potvrdu.

Da bi Teklić mogao karijeru nastaviti u Varaždinu danas poslijepodne je izvjestio facebook portal Hajdučke vijesti, koji je podsjetio da je on u ovoj sezoni bio u Hrvatskom dragovoljcu, ali se vratio nakon mjesec i pol dana.

 

Teklić je na proljeće 2020. godine već bio u Varaždinu te ostavio dobar dojam, a i prošle je sezone postojao interes tadašnjeg varaždinskog prvoligaša da u svoje redove dovede na posudbu dovede ovog igrača, no tadašnji trener Tramezzani želio ga je imati u krugu kandidata za početnih jedanaest.

Nakon Hajdučkih vijesti i novinar Slobodne Dalmacije Slaven Alfirević, kroničar splitskog Hajduka, objavio je Tonio Teklić neće u Šibenik, pravac - Varaždin. I to se čeka zadnjeg dana prijelaznog roka, pa da vidimo službeno objavu je li se i ta posudba dogodila na vrijeme.

Teklić je već bio u Varaždinu i preporodio i sebe i Varaždin, u doba trenera Samira Toplaka. Sad su Varaždinci u drugoj ligi, ali ne mari, sredina je idealna za još jedan Teklićev iskorak, napisao je Alfirević u Slobodnoj Dalmaciji.

Nedavnom objavom na službenom portalu HNK Hajduk postalo je jasno da Teklić dolazi i za očekivati je da će biti od koristi momčadi treneram Maria Carevića.